Wie is SPIRITS?

Laat ik mij even voorstellen, ik ben Joke Heneweer geboren in 1955. Vanaf vrij jonge leeftijd was het al duidelijk dat ik een andere beleving van de wereld om mij heen had, dan de meeste kinderen. In het begin was dat het contact met mijn “Boven Buren” (dit is de benaming die ik doorgaans gebruik, om mijn Helpers aan Gene Zijde te benoemen).

Dit werd uitgebreid naar waarneming, voorspellingen en soms het genezen van Dieren. In mijn kinderjaren had niemand een idee hoe het genoemd moest worden, dus kreeg het het label “vreemd kind” opgeplakt.

Ik ben opgegroeid in een gezin waar niet over deze materie werd gesproken, maar waar wel de ruimte was om te zijn zoals ik was. Door de jaren heen bleek het niet te verdwijnen maar zich uit te breiden, dus daar begon de zoektocht naar wat dat vreemde gedrag nu eigenlijk zou kunnen zijn, en hoe het benoemd moest worden. Vanaf dat punt ben ik mij gaan verdiepen in de Numerologie, Astrologie en Handlijnkunde omdat ik het voor mijzelf tastbaar wou maken. Daar kwam het werken met kaarten bij eerst via gewone speelkaarten, later de Lenormand kaarten toen dat te beperkt werd kwamen de Tarot kaarten die een dieper inzicht gaven. En voor mij heel duidelijk konden worden gecombineerd met mijn “Boven Buren”.

Tijdens deze combinatieleggingen ontstonden er nieuwe legpatronen die door de jaren heen zijn veranderd en uitgebreid tot de manier waarop ik nu werk. Bij elke sessie of vraag die beantwoord moet worden werk ik vanuit waarneming gecombineerd met de Tarot kaarten deze zijn voor mij een aanvulling en ruggensteuntje en voor de persoon waar ik mee werk het tastbare stukje. Hoewel er veel antwoorden gevonden kunnen worden op deze manier is het zeker geen toverformule die instant alle problemen oplost, het wijst de weg en met die wegwijzer moeten we zelf aan de slag, het is ook geen vast beeld waar u verplicht aan moet voldoen u heeft een eigen vrije wil waarmee u zelf mag bepalen hoe u het leven wilt inrichten. Het is slechts een leidraad die u mag gebruiken om tot een beter leven te komen u bent altijd zelf de gene die het gevecht moet leveren en met de juiste inzichten is dat ook mogelijk want vergeet nooit DE KRACHT ZIT IN JEZELF.

Moet je er voor open staan of in geloven om het te laten werken? NEE absoluut niet het werkt evengoed zelfs als u heel sceptisch bent, wel moet u de wil hebben om iets aan uw probleem te doen zonder uw inspanning zal er niets veranderen, anders heeft u alleen maar een leuk lijstje met mogelijkheden in de kast liggen, als u wilt eten zult u ook eerst naar de winkel moeten om uw eten aan te schaffen. Bij vragen over uw gezondheid raad ik u aan altijd een arts of specialist te raadplegen, daar ik niet de achtergrond en kennis van een arts bezit, vaak worden er echter wel richtlijnen gevonden waardoor u kunt verbeteren, maar ook hier geld weer, er is geen toverstaf die een medisch probleem wegtovert.

We waren echter aan het vertellen wie ik ben! Ik ben gewoon Joke met toevallig een gave om te ontvangen (dit is het enigste verschil tussen u en mij) ik heb drie kinderen, twee reeds volwassen en een lief klein knulletje. Een aantal katten en een hond en ik moet elke dag net als u naar de winkel om mijn boodschappen te doen. Ik hoop u hier mee een beetje een inzicht te hebben gegeven in wie ik ben. Onthoud DE KRACHT ZIT IN JEZELF.

Vriendelijke groeten
Joke Heneweer