Wat brengt deze dag u!

Maandag 17 Januari 2022

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze dag.

Getal 1

Hoe behoud u de symbolische schalen in evenwicht? Door telkens als één van de schalen uit balans raakt heel snel iets op de andere schaal te deponeren, of te wel vandaag wordt er verwacht dat u zeer adequaat reageert op de gaande zijn dingen, niet door uiterlijk vertoon maar vanuit uw innerlijk wat zich constant dient te herstellen. Gebruik daarvoor dingen, beelden, gevoelens die los staan van de situatie die u uit balans brengt. Voorbeeld: u raakt door iets op het werk uit balans, gebruik dan een verlangen/prettig iets uit uw privé leven om u op te richten zodat de balans zich kan herstellen. Blijf niet hangen in de cirkel die u uit balans brengt.

Getal 2

Groot vertrouwen is wat u voelt en groot vertrouwen is wat u uitstraalt sta er dan ook niet van te kijken als mensen u benaderen en zomaar dingen vertellen die horen bij de vertrouwenssfeer. U doet het goed vandaag en u geniet van de aandacht die u ontvangt. Nee u staat niet midden in de spotlight maar dat hoeft ook niet, u staat wel midden in de aandacht en dat voelt heerlijk!!! Er wacht u een prachtige dag die heel veel grappige wendingen neemt die u alleen maar hoeft te volgen om een gevoel van tevredenheid te laten groeien tot een gevoel van geluk.

Getal 3

Samen is het woord dat hoort bij deze dag, samen overleggen, samen uitvoeren, samen genieten, samen teleurgesteld zijn, het is geen dag om als individu door het leven te rennen. Samen bereikt u grote hoogten alleen staat u met uw rug tegen de muur, samen geniet u van het leven alleen doolt u een beetje doelloos rond, dit samen gedoe brengt uiteraard ook een stukje van de relatie/liefdesleven in beeld, het beeld wat ontstaat is positief en geeft u een besef van waardering/respect voor de andere persoon. Zo floept er vandaag ook een naam of gezicht op uit het verleden waar u ineens respect voor gaat voelen.

Getal 4

Fluitend begint u aan deze week, zeer vrolijk stapt u de maandag in, uw humeur is vandaag niet stuk te krijgen evenals uw positieve insteek niet om zeep te helpen is. De reden? Waarom wilt u dat weten? Is dat echt zo belangrijk? Er is geen aanwijsbare reden, althans niet één die achter u ligt de reden ligt nog verborgen in hetgeen er voor u ligt, het is nog niet zichtbaar het is slechts voelbaar. Uw innerlijk voelt het en reageert daarop met een zeer positieve instelling die u deze dag zeker geen windeieren zal brengen, hij die goed doet goed ontmoet is het motto van vandaag.

Getal 5

Een klein meningsverschil in liefdesland blijft de vijf dwarszitten, of een gemiste mogelijkheid op liefdesvlak. De vijf denkt en denkt en is daar zoveel mee bezig dat hij fouten maakt in zijn routine dingen, net niet groot genoeg om echte schade te brengen maar wel degelijk groot genoeg geïrriteerd van te raken aangezien elk foutje ook weer hersteld moet worden en veel tijd en energie gaat kosten. Ondanks deze wetenschap krijgt u het niet voor elkaar om met uw hoofd ergens anders te verblijven dan bij de gevoelszaken. Stroop uw mouwen maar vast op, en probeer met een blij gemoed uw schouders onder de gemaakte foutjes te plaatsen.

Getal 6

U ontvangt berichtjes die op zich niet zoveel indruk maken en voor een ander als niet relevant beschouwd zullen worden. voor u als zes hebben ze echter een andere in houd en maken ze wel degelijk indruk, ze zijn de kleine voorlopers van iets anders wat in aantocht is. Voor de zessen slaat het ook meer aan in het onbewuste dan in het bewuste maar ze worden erg vrolijk van de gaande zijnde ondertoon. Nee ze lopen niet op wolkjes maar het gaat ze deze dag verbazend gemakkelijk af om te dealen met de vervelende dagelijkse gang van zaken. Daar waar de meeste mensen op een maandag langzaam afbranden ontsteekt de zes juist volop in enthousiasme.

Getal 7

Rust, rust, rust dat is wat u nodig heeft maar niet om u heen kan creëren, het zichtbare leven is druk en chaotisch, vergt heel wat van uw energie en flexibiliteit, daar kunt u het niet voor elkaar krijgen om de rust in te bouwen althans niet voor lange duur. U moet het daarom van binnenuit laten komen, terwijl uw lichaam doorholt in alle drukte dient u van binnen de rust te waarborgen, laat u niet gek maken vandaag, doe wat u kunt doen, schakel zeer snel van het ene naar het andere onderwerp en maak pas einde van de dag de balans op van wat er deze dag allemaal gepasseerd is en hoe u erop heeft gereageerd.

Getal 8

Een beetje onzeker en bang begint u aan deze week, u heeft het gevoel dat er wat boven uw hoofd hangt en tja dat kan in uw belevingswereld nooit positief zijn. Maar lieve acht angst is er om te bestrijden om het tegendeel te bewijzen, er hangt inderdaad iets boven uw hoofd op deze maandag maar dat is alles behalve negatief het zal u een eind op weg helpen in de goede richting. Verwacht geen groot wonder maar wel een groot inzicht en een juiste wegwijzer de goede kant op. Uw dag eindigt rustig, vredig en vooral warm.

Getal 9

Moet ik nu links of rechts, moet ik vooruit of achteruit, of kan ik beter stil blijven staan op dezelfde plek. Pfff wat een vraagtekens en wat een energie gaat hieraan verloren zonder dat u tot de juiste insteek komt. Lieve negen de week begint pas, pak vandaag de dag en alles wat passeert in het tempo, de vorm, en de prioriteit zoals het zich aandient, maak u niet zo druk in uw hoofd, zolang u bereid bent om de dag te leven gebeurd alles echt wel zoals het behoort en blijft er ook nog ruimte om u erover te verbazen.