Wat brengt deze dag u!

Vrijdag 8 December 2023

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze dag.

Getal 1

De (vrij)dag het woord zegt het al (vrij) is een zeer bevrijdende dag, oh hoor ik u denken geen vrij dag? Lieve één onder bevrijdend valt ook het bevrijden van de druk van het liefdesleven dus wie weet wordt het ook wel een heerlijke vrij dag. Zaterdag is meer gericht op kind/kinderen/jeugd dan op andere situaties, alles vanuit een warme gevoelstrilling, ook deze dag zal als heerlijk ervaren worden, de zondag is een super dag, echt super op alle vlakken maar met nadruk op het roze wolken gevoel dus als u met alle geweld wilt weten welke dag de meest kans heeft om een vrij dag te worden dan is dat toch echt de zondag.

Getal 2

Vrijdag borrelt er van alles heeft u de drang om aan van alles en nog wat te beginnen, naast dit borrelende enthousiaste gevoel wat er zeer zeker voor zorgt dat deze dag geen saai verloop krijgt hangt er een roze wolkje boven uw hoofd waardoor verliefdheid kriebels uitgebreid de kans krijgen. Zaterdag kiest u er zelf voor om uw plannen te veranderen en te zoeken naar ontspanning en rust boven drukte en groepsdingen. Zondag is er voor familie en gezin, voor harmonie voor delen van tijd, pas nadat u daar klaar mee bent en met een heerlijk vervult gevoel onderuit zakt gaat u zich weer eens druk maken om andere dingen of te wel een heerlijk en vredig weekend.

Getal 3

Vrijdag wilt u veel teveel niet dat u teveel hooi op uw vork neemt nee dat is niet het geval u heeft gewoon veel te veel wensen veel te veel dingen die u graag zou willen doen en te weinig tijd of financiële middelen. Zaterdag rent u zo hard dat u uw eigen schaduw in kunt halen en waarom? Er is geen waarom het is een innerlijke drang waardoor u maar in beweging blijft en wilt blijven deze dag kost u heel veel energie. Zondag bent u wat rustiger en kunt meer overzien wat uw mogelijkheden en uw wensen zijn voor deze dag waardoor u ook weloverwogen tot uw keus kunt komen.

Getal 4

Raak vandaag niet te snel in paniek, oké er zijn wat kleine dingen die spelen die dit gevoel in de hand kunnen werken maar voor alles is een oplossing en dat geldt zeker voor deze vrijdag, blijf zo rustig mogelijk dan komt u het verst. Zaterdag is voor de dames behoorlijk druk maar op een doorsnee manier geen flitsende dingen geen hoogdravende liefdesverklaringen etc. de heren daarentegen zijn behoorlijk romantisch en knuffelend ingesteld, een heerlijke ervaring voor de bijbehorende partners. Zondag dient er als u de ouder van een kind bent een rekensommetje gemaakt te worden aangezien de telg geld gaat kosten.

Getal 5

Bouw het weekend rustig op, begin vrijdag met een plannetje te maken die niet alleen voor deze dag telt maar gelijk ook zaterdag en zondag beslaat. Wees creatief in het zoeken naar mogelijkheden, pak niet gelijk de duurste weg maar zoek naar goedkope mogelijkheden met een beetje inzet zijn deze er te vinden. Zondag is een dag die uzelf naar eigen inzicht in mag delen, waar u ook voor kiest de kosmos zal u een handje helpen, uiteraard niet bij geldelijke dingen of het winnen van de loterij de kosmos kan veel maar is geen geldmachine.

Getal 6

Huwelijk/relatie liefdesleven/verliefdheid staan centraal op de vrijdag, als u al een slag wilt slaan een gevoel duidelijk wilt maken of delen dan dient u dat op deze vrijdag te doen, de enige dag in dit weekend met een prachtig gekleurd randje. Zaterdag en zondag zijn wat meer kleurloos te noemen, de zaterdag staat in het teken van lichamelijke kwalen, en diefstal/verlies van spullen, geen prettige ondertoon en dus geen prettige dag. Zondag staat in het teken van de norsheid en dwarsheid dan spreken we over u als persoon en niet over uw omstandigheden.

Getal 7

Een nieuwe mogelijkheid op financieel gebied dient zich vandaag aan, verwacht geen enorme grote dingen, verwacht gewoon lekker klein en fijn maar wel heel erg welkom alles wat meer en groter is geeft dan alleen maar meer vreugde, geniet van deze dag aangezien ze zelden voorkomen, zaterdag is de liefde heel belangrijk echt heel belangrijk, zowel in het ondergaan als het beseffen dat het bestaat, zelfs voor de vrijgezellen is het intens belangrijk omdat u vandaag tot keuzes komt, wat u zaterdag ook gestart heeft het zet zich zondag voort een nog betere dag voor het delen van gevoelens en omgang met de mensen om u heen.

Getal 8

Dames ga ervoor! Waarvoor? Voor alles waar u voor wilt gaan ik denk dat dit genoeg zegt! Maak vrijdag uw start en blijf de hele race doorrennen tot zondag avond laat u nergens door afremmen of terug wijzen, u moet van finish tot eindstreep en dat red u dat weet ik zeker, hoe mooi of hoe moeilijk heeft u zelf in de hand dus nogmaals dames GA ERVOOR!!! Heren doe het vrijdag rustig aan, maak zaterdag uw financiële papieren in orde en hak zondag knopen door helaas bent u iets minder gunstig bedeeld dan de dames maar dat maakt niet dat u geen prettig weekend wacht.

Getal 9

Zolang u op zaterdag een zakje geduld in uw achterzak meesleept en op zijn tijd gebruikt daar waar noodzakelijk wacht u een prachtig en zeer gevuld weekend. Vrijdag en zondag hebben een rustig en prettig verloop, op deze dagen is er ruimte om een wrevel/conflict op te lossen en naar het land der fabelen te verwijzen daar waar het thuishoort. Zaterdag is op zich eveneens een prettige dag zei het dat u op deze dag tegen dingen aanloopt die even tijd nodig hebben of voorzien zijn van een lange aanloop, geduld dient dan uit uw achterzak gehaald te worden en gebruikt zodat u niet in de frustratie terechtkomt of uw eigen glazen in gooit.