Wat brengt deze dag u!

Donderdag 15 April 2021

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze dag.

Getal 1

U bent over de helft van de week en op weg richting het weekend dit betekend echter niet dat u dingen/situaties/zaken af moet raffelen, juist vandaag is het zaak om heel precies en direct te reageren/handelen zodat doorstroming gegarandeerd is en u niet het weekend bezig hoeft te zijn met losse eindjes die nog aan elkaar geknoopt moeten worden. Gezien alles door elkaar loopt is het niet op één situatie te plakken het betreft de hele brede lijn van problemen tot opvoeding kinderen en alles daar tussen in. Als u in de ochtend gelijk een start maakt en niet eerst uren gaat tutten dan heeft u tijd genoeg om niet te hoeven haasten waardoor de kans op fouten minder groot zal zijn.

Getal 2

Op het moment dat u denkt ach laat maar (uiteraard niet bij grote problemen maar bij de dagelijkse gang van zaken die niet de wereld van verschil zullen maken) dan komt er een innerlijke rust, u ziet dan het verschil tussen de aaibare beertjes die geen/weinig aandacht behoeven en de wat minder aaibare soortgenoten waar u even met een boogje om heen moet lopen. U moet zichzelf hervinden om weer volop met vrolijkheid vooruit te kunnen kijken en dat lukt niet als u op elk signaal TE heftig reageert. De dag brengt wat kleine hobbeltjes niet zo noemenswaardig dat u daar extra op moet letten, maak van het hobbeltje in uw hoofd dan ook geen enorme berg.

Getal 3

U wisselt tussen twee gevoel stromen, de ene brengt onrust de ander harmonie, door er weinig extra aandacht aan te schenken maakt dat het gevoel van harmonie/geluk gedurende de dag zal groeien, gaat u op zoek naar de reden van de onrust of blijft u hangen in de situatie waar dit aan verbonden zit zal dit gevoel behoorlijk wortel schieten en de dag gaan overheersen. Ja u komt vandaag in een situatie waar dit gevoel van onrust passend is gezien u zich op onbekend terrein beweegt, maar onbekend is niet altijd onbemind dat weet u pas achteraf, het onrustige gevoel is derhalve een normaal menselijke reactie op iets wat onbekend is. Ga eerst door de ervaring en plak er pas achteraf een label op.

Getal 4

Op het vlak van werk/zaken pakt iets totaal anders uit dan verwacht of u daar alleen iets over hoort of onderdeel van uitmaakt is afwachten, te vroeg hoog van de toren blaten is dan ook niet aan te raden, eerst afwachten, eerst compleet de inhoud snappen, eerst zeker weten dat het u als individu gaat raken en dan pas blaten als u daar dan nog de behoefte toe voelt. Deze dag is meer voor het waarnemen, afwegen, keus maken en veel gewoon op zijn beloop laten dit laatste geldt in de meest brede zin van het woord. Een klein beetje meewaaien een klein beetje begrip als het speelt in de thuissituatie laat de gemoederen weer bedaren en de harmonie terug keren.

Getal 5

Verbind u niet aan betaal verplichtingen die u zich niet kunt permitteren zorg dat u een potje heeft/overhoud voor onvoorziene uitgaven. Het voorjaarsgevoel kriebelt en daar hoort bij het woordje nieuw en anders en opknappen/verbouwen werken aan een geluk gevoel helaas komt hier bijna altijd een prijskaartje aan te hangen die niet altijd binnen uw budget past. Maak niet de fout om te kiezen voor uitgestelde betaling als u niet zeker weet dat u geld in de uitgestelde termijn met gemak kunt betalen. Zoek liever naar een invulling van de voorjaars kriebel die zonder geld uitgeven gerealiseerd kan worden met een beetje creatieve insteek zult u er voldoende van vinden die niets kosten maar wel het juiste gevoel meebrengen.

Getal 6

Niet elke zes is het eens met de keuzes die hij/zij de afgelopen dagen heeft gemaakt en dat beïnvloed het humeur, heb ik de boot gemist? heb ik de juiste boot zonder mij weg laten varen? had ik niet beter....? Zolang u in dit denk patroon blijft hangen zult u weinig mee krijgen van wat de dag u kan brengen, heb een beetje meer vertrouwen in uzelf in de keuzes die u weloverwogen heeft gemaakt en richt u op vandaag. Later vandaag vraagt de thuis/gezin situatie uw aandacht, dan dient uw hoofd daar ruimte voor te hebben om op dat moment kort en duidelijk een keus/statement te maken en daarmee iets in de kiem kan smoren zodat er geen donkere wolk over de avond hangt.

Getal 7

U kunt er niet zo goed tegen als iemand u de les leest of als u denkt dat iemand dit doet, maar lieve zeven leest iemand u de les of probeert iemand u te helpen of iets te leren? Gezien we nooit te oud zijn om te leren kunt u het beter vanuit dat perspectief benaderen dan dat u zich aangevallen of aangesproken voelt. wie weet kunt u omgekeerd de ander ook nog iets leren. Blijf het van de positieve kant benaderen gezien er echt niet zoveel gaande is. Focus liever op het feit dat u deze week iets minder druk heeft iets meer mag en iets meer kan ondanks alle beperkingen waarmee we moeten leven. Het tij keert weer snel genoeg dus pak deze dag met een lach.

Getal 8

Gezien u vandaag meer in de massa/groep functioneert dan als individu staat u ook bloot aan meer prikkels die allemaal op zoek zijn naar een plekje in uw hoofd, vandaag dus even geen rust en overzichtelijk door de dag gaan, helaas door de prikkels waar u aan bloot wordt gesteld kan het allemaal behoorlijk verwarrend worden, gevolg een kort lontje met risico tot ontploffing. Helaas kunt u de drukte niet geheel ontwijken of het nu werk is of supermarkt u moet er doorheen en dat zo goed als in uw geval mogelijk is. Zodra u kunt overschakelen naar een meer individuele invulling is het advies om dit instant te doen en innerlijk weer tot rust komen.

Getal 9

Een deel van de negens staat al op met een geluk gevoel en houd dit ook de gehele dag vast, een ander deel van de negens staat iets minder vrolijk op en moet echt moeite doen om in beweging te komen tot het moment waarop er een bericht ontvangen wordt wat u in één klap in hetzelfde geluk gevoel brengt waar de andere groep al mee is opgestaan. Berichten zijn vandaag van groot belang en nee ze zijn niet allemaal van het soort waar u super vrolijk van wordt maar die ene die het verschil kan maken die ene die net dat antwoord of die beslissing/opluchting brengt die ene die brengt wel degelijk de vrolijkheid mee.