Wat brengt deze dag u!

Dinsdag 27 September 2022

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze dag.

Getal 1

Of u nu een stap links of een stap rechts zet maakt op zich niet zoveel uit als u maar een stap zijwaarts doet aangezien de weg recht voor u vandaag geblokkeerd is en u daar dus niet veel afstand kan overbruggen. Of te wel de normale dingen zitten vandaag allemaal een beetje tegen u kunt dus beter uw aandacht richten op dingen/projecten die langs de zijlijn staan/stonden te wachten aangezien u daar vandaag wel veel vooruitgang kunt boeken.

Getal 2

Er hangt iets in de lucht en u kunt het vastpakken, nieuwsgierig als u bent slaat u aan het nadenken wie er meer vanaf zou kunnen weten, zodra u een persoon in uw hoofd is geschoten pakt u de telefoon en pleegt een zogenaamd sociaal belletje hahaha u bent gewoon uw nieuwsgierigheid aan het stillen, laat het hele gesprek eromheen dus ook zitten en kom gewoon rechtstreeks to the point, dan heeft u ook de meeste kans op een vervullend antwoord.

Getal 3

De drie bekijkt de dingen vandaag toch wel heel erg negatief er kan geen glimlach vanaf en hij ziet nergens het positieve van in, verbaasd kijkt hij de mensen aan die hem/haar proberen te overtuigen dat de dingen/situaties echt niet zo somber zijn als ze soms lijken. Hoe durven die mensen te zeggen dat het allemaal rooskleurig is, de drie ziet het gewoon somber en zwart en wil vandaag echt niet in kleuren naar bepaalde situaties kijken.

Getal 4

Een dag waarop uw haren meermaals ten hemel zullen rijzen, zeer zeker daar waar het de gesprekken met of over kinderen betreft. U heeft een duidelijk omlijnde mening die u maar niet overgedragen krijgt, de andere partij heeft ook een duidelijk omlijnde mening en wil deze tot u door laten dringen. Let erop dat het niet uitmondt in een machtsstrijd tussen een volwassenen en een kind, probeer open te staan voor dat wat de ander te vertellen heeft en probeer met geduld uw standpunt over te brengen.

Getal 5

Er heerst of vrolijkheid of er heerst jaloezie er hangt een gemende trilling rondom de vijf en zijn emotie slaat één van beiden kanten op. De groep die doorslaat naar de vrolijkheid heeft dus een prettige dag voor de boeg mits hij/zij niet uit het oog verliest dat er ook verantwoordelijkheden zijn die nagekomen moeten worden, de groep die doorslaat naar jaloezie heeft het vandaag een stuk moeilijker deze groep moet echt moeite doen om zich ergens anders op te concentreren dan het zuigende jaloerse gevoel.

Getal 6

U doet uw best om vrolijk en aardig over te komen u doet eerlijk gezegd iets teveel uw best om lief een aardig gevonden te worden, u snapt er nog steeds niet zo heel veel van waarom men u in uw ogen anders behandelt/benadert. U wilt weer terug naar de oude situatie u weet alleen niet hoe, dus doet u een poging door overdreven aardig te zijn. Lieve zes ga niet op uw tenen lopen het leid tot niets, daar waar er menselijke verhoudingen verandert zijn is het een kwestie van u erbij neerleggen.

Getal 7

Berichten/communicatie is vandaag een zeer belangrijk onderdeel van uw dag en beïnvloed uw emotie op allerlei manieren. Er hangt een vreemde spanning in de lucht die per uur sterker wordt, er gebeuren vandaag allerlei dingen zowel negatief als positief, sla dus niet door naar slechts één kant van de weegschaal maar tracht hem in evenwicht te houden dan zullen de positieve de negatieve ruimschoots goed maken.

Getal 8

Bij het regelen van een bepaald iets gaat er iets fout, normaal kunt u lachen om dit soort situaties vandaag echter niet, de stoom komt uw oren uit en u reageert vrij heftig, eerlijk gezegd iets te heftig voor het voorval, men kijkt u dan ook zeer vreemd aan om uw reactie wat niet echt helpt maar eerder meer olie op het vuur gooit. Probeer vandaag tijd vrij te maken voor het zwembad/sauna of een langdurig bad of douche ritueel om weer tot innerlijke rust te komen.

Getal 9

Wiebelig zit de negen in zijn/haar vel, hij/zij gaat het niet redden om uren achter elkaar op dezelfde stoel stil te zitten, de buitenlucht is wat hem/haar aantrekt, het gevoel van vrijheid dat de natuur met zich meebrengt het gevoel van rust en evenwicht dat daar te ervaren is. Natuurlijk ontkomt u er niet aan om stil te zitten u zult wel moeten er moet immers wel brood op de plank komen, probeer echter in uw vrije tijd aan uw onrust tegemoet te komen en maak een wandeling in de frisse buitenlucht.