Wat brengt deze dag u!

Vrijdag, Zaterdag, Zondag 9, 10, 11 Juni 2023

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze dag.

Getal 1

Vandaag wilt u geld uitgeven niet zozeer voor uzelf maar om iemand anders een glimlach op zijn of haar gezicht te bezorgen. Neem de tijd om te overdenken waarmee u de ander wilt verrassen doe niet het standaard gebeuren maar doe iets spontaans. Zaterdag is een familie dag of u ze nu van dichtbij ziet of niet alles draait vandaag om familie. Zondag draait het om gevoelens om warmte, liefde, wensen, hoop en vertrouwen en ja het gaat u lukken om hier vrijuit over te praten.

Getal 2

Emotie speelt vandaag een behoorlijke rol zowel in de ontroerende vorm als de pijnlijke vorm de kans dat er tranen vloeien is heel groot, de reden? Er is een druk van uw schouders gevallen waardoor het deurtje naar uw emotie is geopend. Zaterdag bent u heel vastberaden keuzes aan het maken, kunt u uw eigen stelling goed onderbouwen en oogst u respect. Zondag kiest u voor het eigen ikje en gaat u slechts dingen ondernemen waar u ook volledig achter kunt staan vanuit uw eigen verlangen.

Getal 3

Loslaten is het motto van vandaag loslaten en weg laten waaien, ruimte maken voor zonnestralen en warmte, ruimte maken voor heldere inzichten etc. geen strijd meer maar het begraven van de strijdbijl en de opwaartse beweging maken die u zaterdag verder uit kunt breiden aangezien daar alles een opwaartse beweging zal maken. Zondag krijgt u echter te maken met uw emotie die zich ineens in alle hevigheid aandient ook dit hoort bij de grote schoonmaak en opwaartse beweging.

Getal 4

Goed nieuws zegt de trilling van de vrijdag, goed nieuws en een reuze stap voorwaarts in een bepaalde situatie. Zaterdag zegt de trilling dat er liefde in de lucht hangt, misschien zelfs wel een beetje romantiek het waarschuwt echter ook voor het bekende roze brilletje waardoor u niet alles ziet in zijn juiste context. Zondag trekt u zich een beetje terug en heeft u meer behoefte aan rust dan aan drukte om u heen. Niet dat u deze dag eenzaam doorbrengt maar wel volledig in ruste.

Getal 5

Vrijdag heeft niet echt iets speciaals in petto de dag verloopt zoals elke normale vrijdag, u doet uw ding en regelt wat er geregeld moet worden eerlijk gezegd verloopt de dag enigszins saai. Zaterdag en zondag daarentegen borrelen van de activiteiten, u heeft het druk op alle vlakken en uw sociale leven is volop in beweging. Het is een drukte van belang in en om uw huis, helaas zit er een rotte appel tussen die de gezelligheid weet te ondermijnen als u deze persoon daar de ruimte toe laat.

Getal 6

Vrijdag bent u heel bewegelijk en vliegt u van hot naar her u kunt niet echt stil blijven zitten en wil van alles ondernemen helaas kunt u niet met alle tien de dingen tegelijk bezig zijn en zult u keuzes moeten maken wat wel en wat niet vandaag. Zaterdag slaat u op nul u heeft teveel energie verbruikt en moet nu het prijskaartje betalen, het brengt uw humeur in een neerwaartse spiraal. Zondag bent u erg bezig in uw hoofd met uw financiële situatie u probeert al denkend tot oplossingen te komen.

Getal 7

Vrijdag bent u warm en liefdevol, u straalt het uit maar u mag het ook ontvangen op alle vlakken wordt het een zeer speciale dag. Zaterdag is het tijd om iets los te laten om afscheid te nemen en de herinneringen te begraven op de begraafplaats van de verloren dromen, of te wel u neemt afscheid van een droom/fantasie. Zondag moet u veel gesprekken voeren niet alle gesprekken staat u om te springen, maar helaas het is niet anders ook de vervelende gesprekstof hoort erbij vandaag.

Getal 8

Roze brillen tijd!!!!!! Vandaag ziet u de dingen veel rooskleuriger dan de werkelijkheid is, maar gelukkig valt u niet met uw neus in een kuil die u hierdoor niet waarneemt u hobbelt veilig door de dag en komt er zonder brokken doorheen. Zaterdag is een dip dag waar u zich op uw eilandje terugtrekt, de reden? Die is er niet! Zondag bent u weer hersteld en zoekt de drukte op, u wilt andere mensen zien en spreken u wilt contacten leggen en onderhouden.

Getal 9

Hoop en toekomst dromen zijn de trillingen voor dit weekend wat gelijk al op vrijdag zichtbaar wordt. Daar blijken dingen al als vanzelfsprekend te gaan verlopen en is de opbouw zichtbaar. Zaterdag bent u net een klein druk baasje u moet contacten onderhouden, boodschappen doen, dingen regelen, gesprekken voeren, en het iedereen naar de zin maken u voelt zich in deze drukte echter als een vis in het water. Zondag probeert u tijd voor uzelf vrij te maken helaas er zijn andere om u heen die ook gebruik van uw tijd willen maken.