Wat brengt deze dag u!

Donderdag 29 Juli 2021

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze dag.

Getal 1

Blijf vandaag bij uw onderbuik gevoel en ga niet af op wat u hoort/ziet, niet alles is wat het lijkt vandaag en uw intuïtie waarschuwt u niet voor niets. Kijk echter ook uit dat u niet met een verwijtend vingertje gaat wijzen zonder dat u zeker weet dat u daar het recht toe heeft. of te wel reageer niet in een impuls reageer pas als u zeker weet hoe u moet/kunt/mag reageren. Aan het eind van de dag wordt u plots omringd door een roze wolk waardoor u in een andere gevoel stroom terechtkomt, aan u om er iets mee te doen of de wolk voorbij te laten trekken.

Getal 2

Een beetje extra aandacht besteden aan uw financiën kan vandaag geen kwaad, het kan zijn dat u iets over het hoofd ziet, het kan zijn dat u geneigd bent geld uit te geven wat u niet kunt missen, een waarschuwing uw pas en portemonnee in de gaten te houden dien ik er ook bij te geven, gezien er niet duidelijk is hoe het zich zal openbaren, ik moet u alleen deze waarschuwing meegeven. In de middag heeft u contact/ontvangt een bericht van een oude kennis, op zich leuk, voor u zich er volledig instort uzelf wel de vraag stellen of u er ook daadwerkelijk iets mee wil doen.

Getal 3

U bent wat brommerig en luistert ook niet echt goed, u verstaat verkeerd of denkt verkeerd te verstaan wat tot misverstanden kan leiden. U bent eerlijk gezegd vermoeid en dat zorgt dat uw concentratie laag is. Probeer vandaag iets meer ontspanning te zoeken en maak het vanavond niet al te laat. Een paar uur extra slaap kunnen in deze wonderen doen. Indien u per ongeluk toch verkeerd gereageerd heeft en daarmee een ander gekwetst dan is een sorry misschien wel nodig om het misverstand weer recht te zetten.

Getal 4

Er wacht u een dag waarin u de wind in de zeilen heeft, als u op vakantie bent een prachtige dag om mooie herinneringen te maken, vergeet ze niet vast te leggen op foto zodat u er later nog eens van kan genieten. indien u niet op vakantie bent zal de dag zich vullen met verschillende waardevolle momenten die uw humeur ten goede komen. Uiteraard schuiven niet alle verantwoordelijkheden door naar morgen maar u draagt ze vandaag met gemak en met een glimlach. De nadruk ligt op het beleven van de prettige leef momenten.

Getal 5

U heeft afleiding in uw hoofd nodig, richt u dan ook op plannen maken voor het weekend of afspreken met vrienden om luchtige gesprekken te voeren. Uw hoofd moet echt even tot stilstand komen gezien het maar rond blijft draaien in dezelfde cirkel die geen uitweg bied. als de stilstand in uw hoofd heeft plaats gevonden zal het zich opnieuw vullen maar dan wel met een ander scenario als uitkomst zodat u uit de beklemming geraakt en uw weg weer kunt vervolgen zonder over vermoeid te raken van al het denken.

Getal 6

Het gaat allemaal traag vandaag en afwijzing of teleurstelling zal eerder passeren dan voortgang of vreugde. Laat dit u niet uit het veld slaan, probeer vrolijk naar het leven naar uw leven te kijken vanuit wat vandaag niet lukt doet dat misschien morgen wel. Vandaag is meer voor de moeten dingen, de klusjes die nog afgemaakt moeten worden, papieren die geordend moeten worden, mails die beantwoord moeten worden, probeer ondanks de traagheid van de dag daar uw schouders onder te zetten, het levert u dan wel geen vreugde op maar zorgt wel dat het klaar is.

Getal 7

Vandaag draait het om dingen die in/om huis gebeuren, berichten die u binnen of over huis/thuis ontvangt, alles wat vandaag passeert heeft een basis van verandering in zich wat niet betekend dat alles gaat veranderen, het heeft de basis om te kunnen veranderen het is geheel aan u en de keus die u hierin maakt of er ook verandert gaat worden of dat u er juist voor kiest om alles bij het oude te laten. Het feit dat er een basis van verandering door de dag met u mee gaat geeft u een heerlijk gevoel van vrijheid.

Getal 8

Uw motto van deze dag dient te zijn "laat waaien" als het niet gaat zoals het moet/hoort laat het dan waaien en maak u er niet te druk om. Met laat waaien bedoel ik dat u het niet gaat zitten uit broeden dat u accepteert dat dingen vandaag gaan zoals ze gaan en dat dit ook goed is. Als u het niet laat waaien dan gaat u het van binnen op potten gaat het cirkels draaien in uw hoofd, werkt het door in uw emotie en is uw dag niet zoals hij hoort te zijn. Houd de stemming positief, houd uw kijk op dingen en uw insteek in de dag positief dan ziet u vanzelf ook de zonnestralen.

Getal 9

symbolisch gezien krijgt u vandaag een bos sleutels in uw hand gedrukt, aan de bos hangen meer sleutels dan er deuren zijn en alle sleutels lijken op elkaar, aan u de taak om tussen de sleutels de juiste en passende te vinden die de deuren voor u open zullen laten gaan, zolang u de lol er van in ziet en het ook op die manier benadert voelt u zich een grote winnaar zodra u weer een deur heeft geopend, u heeft de tijd om alle sleutels van de bos te proberen, er is geen haast, dus er hoeft ook geen frustratie te zijn.