Wat brengt deze dag u!

Vrijdag, Zaterdag, Zondag 20, 21, 22 Mei 2022

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze dag.

Getal 1

Als het goed is heb je de klus geklaard, als het goed is voel je nu een stukje opluchting en hangt er geen zwaard meer boven je hoofd, als het goed is heb je zin in het naderende weekend, ben je op Vrijdag nog heel erg bezig met de puntjes op de i te zetten, op het werk/zaken je nog even van je beste kant te laten zien, en kijk je uit naar een gezellige avond. Op Zaterdag draait het wiel van het leven op volle toeren en jij draait driftig mee, kan niet anders zeggen dan een uitstekende dag/avond. Zondag ga je niet op je lauweren rusten maar ben je heel actief en heel gedreven, je ziet mogelijkheden die je gelijk wilt benutten.

Getal 2

Vrijdag en Zaterdag vallen niet onder de top dagen, op Vrijdag is er veel twijfel en ben je niet in staat om weloverwogen je stappen te zetten, of je staat compleet op slot of je rent veel te hard uit angst de boot te missen, beide opties brengen je nergens, zoek je balans en de dag wordt een stuk prettiger. Zaterdag zijn conflicten zeer snel geboren, ze ontstaan uit het niets en verdwijnen naar het niets maar laten je wel achter met een onhebbelijk gevoel. Zondag wil je absoluut niet alleen/eenzaam zijn, deze dag zoek je mensen op, wil je jezelf horen praten, ben je licht emotioneel en zeer snel ontroerd.

Getal 3

Op vrijdag ben je zoekend naar zekerheid het liefst zie je onder elke afspraak een handtekening zodat je ten alle tijden met een contract kunt zwaaien, dit vindt plaats in elk denkbaar levensdeel van gezin tot werk van liefde tot huis. Zaterdag zoek je de warmte niet zozeer gezelligheid maar warmte binnen gezin/familie/vrienden, dit wordt een dag met een grote glimlach. Zondag ben jij de gene die het voortouw neemt en dat met alle plezier doet, je vindt het totaal niet erg dat elk initiatief bij jou vandaan moet komen, je bent er zelfs heel blij mee omdat je op deze manier de dag naar jouw hand kan zetten.

Getal 4

Je staat op en stroopt je mouwen op, je hebt nog geen idee wat de dag je gaat brengen maar jij bent er klaar voor en kan niet wachten om te beginnen. De dag brengt voorspoed en een glimlach en een heerlijke innerlijke balans. Zaterdag geef ik een waarschuwing mee, ieder heeft zijn eigen waarheid en soms komen deze niet overeen, ga geen strijd voeren, hanteer het motto leef en laat leven, blijf bij je eigen waarheid en gun de ander zijn/haar waarheid. Zondag is geen rust dag er staan een aantal dingen op het programma die nog uitgevoerd moeten worden, de dag zal zich vullen met allerlei kleine klusjes.

Getal 5

Vandaag is een dag om je zegeningen te tellen zeker op het vlak van menselijk contact, kleine wondertjes vinden plaats, veel oh en ah momenten, een zeer goed gevoel, veel mogelijkheden en je kan uitzien naar een zeer prettige avond. Zaterdag is minder gunstig deze dag zie je niet helemaal de werkelijkheid of je wilt de werkelijkheid niet onder ogen zien, hierdoor kan je vast houden aan iets wat valt onder verloren energie. Zondag wacht je een goede dag als je bereid bent om af en toe even tot tien te tellen voor je reageert.

Getal 6

De heren hobbelen gewoon vanuit de week door naar het weekend terwijl de dames echt toe zijn aan het weekend en de uren tellen voor het echt begint. De dag verloopt in harmonie maar wel een beetje doorsnee/standaard geen grote hoogte maar gelukkig ook geen enorme diepte. Op Zaterdag doen de dames er alles aan om positief mee te doen en te verbergen dat ze worstelen met vlagen die een beetje negatief karakter hebben. Zondag kan niet van te voren gepland worden gezien deze dag een compleet nieuw/ander verloop zal krijgen, laat de dag zich gewoon ontvouwen en volg het patroon.

Getal 7

Zeer leuke gesprekken, leuke ontmoetingen, prettig verloop, een stukje verleden wat even voorbij komt, en innerlijke rust, dat zijn de bouwstenen van de Vrijdag aan jou om er een prachtig bouwwerk van te maken. Zaterdag draait om gerechtigheid, recht en onrecht lees dit niet in de vorm van ruzie maar in de vorm van post, mail, instanties, etc. Doe het in de avond uren wat rustig aan het is geen goede avond om de bloementjes buiten te gaan zetten. Zondag moet je zelf in actie komen als je iets van de dag wilt maken, deze dag ben je zelf de motor van het voertuig lichaam.

Getal 8

Op Vrijdag bouw je de week rustig af en werk je toe naar het weekend, je hebt geen haast, bent ook niet van plan om een stap harder te gaan dan echt noodzakelijk, je rond gewoon de week af. Zaterdag kan je wat eigenwijs zijn in je houding/opstelling kijk uit dat je het niet te ver drijft, weet tot hoever je kan gaan en waar je moet stoppen om de sfeer goed te houden. Zondag heb je vooral behoefte aan samen, samen zijn, samen doen, samen ondernemen hoe je het invult maakt niet zoveel uit, waar je naar op zoek bent is een warme sfeer en gezelligheid.

Getal 9

Vandaag lukt het niet zo goed om de draad gewoon op te pakken en de dag vrolijk te benaderen, er zeurt iets en dat iets dat zeurt beïnvloed je humeur op een negatieve manier, je kan deze dag beter zo rustig mogelijk doorbrengen, geen diepe gesprekken voeren, en al helemaal geen discussie aan gaan. Zaterdag en Zondag zijn dagen met een prettig verloop, waar je op de zaterdag behoorlijk ondernemend bent, graag beweegt en niet bang bent voor wat zweetdruppels als je besluit een klus af te maken/aan te pakken. Zondag kies je voor rust niet geheel vanuit jezelf, zelf zet je het liefst de zaterdag voort maar je past je aan bij de mensen die je lief zijn.