Wat brengt deze dag u!

Maandag 6 Februari 2023

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze dag.

Getal 1

Een dag waar u als een speer vooruit zou kunnen schieten, u blijft echter steken bij de eerste de beste hindernis en vergooid daardoor veel van uw mogelijkheden. U begint heel overtuigd aan uw dag, u heeft de wind in de zeilen en u bent dan ook genegen om meerdere stappen te zetten, zolang u medewerking oogst of schouderklopjes verhoogd u uw tempo en straalt u van oor tot oor en bent zeer zeker voor een maandag in een opperbest humeur. Ergens onderweg deze dag loopt u echter tegen weerstand op of een verkeerd geplaatste opmerking, instant gooit u de handdoek in de ring en valt terug naar behoorlijk chagrijnig gedrag.

Getal 2

Nee het is vandaag niet uw dag, alles zit lichtelijk tegen, net niet erg genoeg om het als schuldig aan te wijzen maar net wel erg genoeg om er flink last van te hebben. Het feit dat u er niet exact de vinger op kunt plaatsen maakt u behoorlijk geïrriteerd, vanuit deze irritatie rolt u door in een negatieve kijk op bepaalde delen van uw leventje en ziet dan ook nergens meer een zonnestraaltje. Op dit punt dient u uw hele gedachten om te draaien u weet al wat u als duister/negatief ziet probeer nu eens uit dezelfde situatie de positieve punten/puntjes te pakken, doe eens moeite om het van de zonnige zijde te bezien want daar waar duister is schijnt even zo goed de zon.

Getal 3

Kijk uit dat u niets kwijtraakt, kijk uit dat u niets weg gooit, kijk uit dat u niets verspild, vandaag dient u over alles wat vastzit aan materiële zaken goed na te denken. Gooit u dingen weg vanuit een grote schoonmaak gevoel wees dan ook overtuigd dat u niet volgende maand mis gaat grijpen, geeft u vandaag geld uit aan onzin wees dan overtuigd dat u later in de maand niet in problemen gaat komen. Denk na vandaag bij alles wat u doet en waar u te maken heeft met stoffelijke zaken. Zodra we het hebben over gevoel/liefde en het gaat alleen over het bewustzijn van het prettige gevoel, tja daar mag u met twee benen in duiken.

Getal 4

Blijf vandaag communiceren, zorg dat u vandaag niets binnenhoud waar u over wenst te praten, het maakt niet uit wat het onderwerp is zolang het vanuit diep van binnen omhoog komt borrelen dan gaat het om iets wat een weg naar buiten zoekt, dan gaat het om iets wat u zichzelf hardop moet horen vertellen zodat u zelf al luisterend naar uzelf een andere insteek of ervaring kunt vinden. Blijf vandaag communiceren op een rustige manier en ga niet mee als het gesprek verhit raakt, blijf dan alsnog op een rustige manier uw kant van het verhaal vertellen. Het gaat niet om gelijk of ongelijk het gaat om het vinden van nieuwe ingangen.

Getal 5

De vijven zitten met hun hoofd in de ene of andere wolk en wensen daar niet uit te komen, hun lichaam doet gewoon wat het hoort te doen maar zonder inmenging van het hoofd wat steevast blijft zitten waar het zit. Voor de meeste vijven is het een zeer aangename wolk waar vogeltjes fluiten en de zon volop schijnt voor een klein gedeelte van de vijven is het een wolk vol van zorgen waar ze zoeken naar de oplossing voor hun problemen. de wolk neemt echter zoveel in beslag dat het lichaam het vandaag met de automatische piloot moet doen, die gelukkig zeer goed weet wat er van hem verwacht wordt.

Getal 6

U terugtrekken in een ivoren toren gaat niet helpen het zal u niet veel anders brengen dan eenzaamheid, u volop in de massa storten gaat het ook niet worden aangezien u daar zeer kriegelig van wordt u moet een weg vinden die exact tussen deze twee uitersten in ligt, een beetje ruimte voor uzelf en voldoende contact met de massa om u heen. Richt u niet op slechts één of twee personen die uw dag kleur moeten geven want dan slaat u de plank alsnog compleet mis. Blijf in de buurt van uw toren maar blijf er net ver genoeg vandaan om mee te doen met het leven van alledag.

Getal 7

Alles draait vandaag om iemand anders, alles draait vandaag om gevoel of de vragen over gevoel, alles draait vandaag om uw opstelling die achter de coulissen behoort te zijn en niet middenin de schijnwerpers. U dient vandaag iemand anders voorzichtig naar voren te schuiven voor zijn/haar moment in de spotlight en daar uw geluk uit te halen. Gewoon het geluk van de ander zien en daar zelf gelukkig van worden. op het vlak van de liefde is het zaak om een glimlach op het gezicht van uw geliefde te toveren door een paar simpele woorden over de telefoon of via een sms.

Getal 8

Een kleine meevaller zorgt ervoor dat u humeur ten top reist, een meevaller die op alle vlakken van uw leven kan voorkomen behalve op het financiële vlak. De mensen om u heen zijn u goed gezind, ze reageren op uw positieve uitstraling, hoe u daar aan komt? U bent er gewoon mee opgestaan iets in u is bij het wakker worden in een euforische staat gekomen en blijft daar de hele dag hangen, iets in u zorgt dat u deze dag steeds weer terug komt in een heerlijk gevoel waardoor het leven zomaar meer kleur en kansen heeft. iets zegt dat u vandaag de plank niet mis kan slaan dus pak die spijkers en die hamer dan vindt u vanzelf ook de plank.

Getal 9

Als u niemand wilt vertrouwen dan komt u niet erg ver, als u iedereen vertrouwt evenmin aangezien u dan eerst over de teleurstelling heen moet zien te stappen die dat met zich mee brengt. Als u probeert open te zijn zonder het achterste van uw tong te laten zien dan bent u in evenwicht en heeft deze dag een hoop te brengen op het interactieve vlak. Deze dag is gevuld met actie en reactie, keus en gevolg, beslissing en consequentie. Het klinkt allemaal heel zwaar maar dat zal het zeker niet zijn, stel u open op een veilige manier en zie hoe de dag positief verloopt.