Wat brengt deze dag u!

Donderdag 28 Oktober 2021

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze dag.

Getal 1

Eenzame hoogte dat is de trilling van deze dag, hoe dient dit vertaald te worden? Betekent eenzame hoogte dat u zich vandaag heel eenzaam voelt? Dat u vandaag geen contacten heeft met andere mensen? Nee, lieve 1 dat betekend het niet, het betekend dat u zeer gezellig gewoon mensen om u heen heeft, maar binnen een bepaald gedachtepatroon of een bepaalde stelling afwijkt van de meerderheid, eenzame hoogte dient gelezen te worden in een positief kader, stel u bent een volwassen persoon omringd door enkel kinderen dan staat u als volwassenen op een eenzame hoogte, vertaal dit naar de situatie van deze dag en dan snapt u dat u met kop en schouders ergens bovenuit steekt.

Getal 2

Dat kleine vonkje wat u diep van binnen voelt, ja dat vonkje wat zijn best doet om een vuurtje te ontsteken, als u dat vonkje nu eens ruimte geeft, als u dat nu eens als een positieve fundering voor deze dag durft te zien. Als u dat doet/kunt dan zal de vlam hoog oplaaien u voorzien van het nodige enthousiasme wat deze dag een wereld van verschil uit kan maken. U heeft een beetje pit nodig, een beetje doorzetting, een beetje lef al dit is in kern aanwezig in de vorm van het vonkje. Deze dag kunt u heel wat drempels nemen, het vlak werk en liefde/relatie zijn het sterkst vertegenwoordigt. Wie weet steekt het vonkje de vlam aan en de vlam een heel kampvuur waar u met liefde omheen gaat zitten feest vieren.

Getal 3

Als u vooruit kijkt ziet u niet veel anders dan gisteren, als u om u heen kijkt evenmin, waar moet u in hemelsnaam uw goede gevoel vandaan halen, waar ziet u de verandering, de vooruitgang, de beloning voor al wat u probeert te behalen? Lieve drie kijk eens achterom, kijk eens hoeveel terrein er achter u ligt wat u al beslagen heeft, zie dat u allang niet meer op dezelfde plek staat als gisteren ondanks dat de omgeving er nog hetzelfde uitziet. Symbolisch gezien, u bent een grote witte besneeuwde berg aan het beklimmen of u nu onderaan of bovenaan staat u ziet enkel sneeuw om u heen, pas bij het achterom kijken ziet u hoe ver u al door de dikke witte sneeuw geploeterd bent. Of te wel houd vertrouwen.

Getal 4

Berichten zowel inkomend als uitgaand zijn vandaag van groot belang, elke gesproken woord is van groot belang, zelfs die u gewoon geuit of gehoord heeft tijdens de hond uitlaten. Woorden die behoren bij roddels vallen hier uiteraard niet onder en daar dient u zich dan ook verre van te houden zowel in de uitende als de aanhorende vorm. Uw eigen leven bevat genoeg ingrediënten op dit moment waar u zich druk om kunt maken die allen veel belangrijker zijn dan op de hoogte blijven van het leed van een ander. Luister goed, spreek duidelijk, lees inhoudelijk wat er staat en schrijf met inhoud, draai vandaag nergens om heen en/of verhul niets in dikke mist, als u dat doet dan bent u einde van de avond een zeer vrolijk mens.

Getal 5

Laat al uw gedachten eens los, laat al uw frustratie en boosheid eens los, laat elke mening die u intussen gevormd heeft eens los. Haal nu eens diep adem en begin opnieuw met de informatie in uw hoofd te proppen, probeer het in een logische volgorde te doen, niet gewoon weer doorgaan waar u al was want dan heeft het totaal geen nut en is het zonde van uw tijd en energie. Door alles wat nu dwars door elkaar loopt, elkaar versterkt en helaas zorgt dat u in tunnel visie denkt en kijkt los te laten, even te herstarten begint u min of meer met een schone lei. Stukje voor stukje de informatie weer tot u nemen zorgt voor een andere gedachte structuur en een breder zicht, hierdoor ziet u eindelijk wat u al die tijd over het hoofd heeft gezien.

Getal 6

Duidelijkheid is de trilling binnen deze dag die voor het gevoel zeer chaotisch verloopt, ondanks de chaos ziet en voelt u de punten waarop de duidelijkheid in beeld komt feilloos aan. U kunt niet instant reageren omdat u het daarvoor veel te druk heeft met andere dingen maar u slaat het op ergens in uw hoofd om er later op de dag als u in rustiger vaarwater bent aangekomen nog eens op terug te kijken en het allemaal echt tot u door te laten dringen. Nu u eindelijk een duidelijk overzicht heeft bent u in staat om tot de juiste keus te komen of eindelijk een zeurend spanningsveld los te laten.

Getal 7

U verliest iets of u ontvangt iets zo zwart wit is de trilling van deze dag, halverwege blijven hangen is geen optie en zal vandaag ook niet plaatsvinden. Of u bij de gelukkige dan wel de treurige zevens behoord is geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Verlies kan ook opluchting en/of winst brengen evenals het verdriet met zich mee kan brengen, met ontvangen is het hetzelfde gesteld, of u blij bent met dat wat u ontvangt of niet hangt ook weer af van uw persoonlijke situatie. Of te wel het kan vandaag dooien of vriezen en wat het in uw leventje doet is niet bij voorbaat vast te stellen.

Getal 8

Hef uw neus in de lucht maar doe het niet te hoog, recht uw rug maar overdrijf het niet, steek een denkbeeldige middel vinger op maar doe het niet in het echt. Of te wel straal uit dat u krachtig bent, dat u weet waar u het over heeft, dat u weet wat uw doel is maar overdrijf het niet. Zolang u de juiste maat weet te houden blijkt dat u vandaag ook als dusdanig gehoord of behandeld wordt dat u zeer serieus genomen wordt, bij te weinig zal het voelen alsof u onzichtbaar bent, bij teveel vindt men u een snoever en neemt men u niet meer serieus. Dus stel uzelf de vraag, hoe serieus wil ik vandaag genomen worden?

Getal 9

U voelt zich vandaag als herboren de onderhuidse spanning lijkt afgenomen te zijn en geeft u daardoor ruimte om u eindelijk echt en goed op andere dingen te focussen. Wees niet bang dat u niets heeft om u op te focussen want voor de ochtend plaats maakt voor de middag is er al iets op uw bord gevallen wat uw aandacht volledig nodig heeft. Gelukkig geen al te groot probleem, maar toch! Het brengt u tevens in ander vaarwater qua gedachte en richting voor de komende dagen, het zet u eveneens op een ander been daar waar u in overweging was om een keus te maken qua opleiding of hobby/tijdsinvulling