Wat brengt deze dag u!

Vrijdag 17 Mei 2024

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze dag.

Getal 1

Als u vandaag kijkt naar wat de dag te brengen heeft kunt u uw geluk niet op, er gebeuren kleine dingen die u steeds weer wijzen op vooruitgang. Het lijkt alsof wensen die u lang geleden gedaan heeft ineens worden verhoord. Zaterdag is een dag waarop het twee kanten op kan, deze dag staat in het teken van de wet van oorzaak en gevolg. Zondag voelt u zich super u voelt een kracht borrelen die u in beweging probeert te krijgen, u richting een bepaalt persoon of gebeurtenis lijkt te duwen.

Getal 2

U wordt door de omstandigheden steeds van het ene op het andere been gezet, u ervaart het als behoorlijk onprettig en onstabiel, steeds als u denkt te weten welke kant de wind op staat verandert het van richting en bent u het spoor compleet bijster. Zaterdag moet u eerst bijkomen van uw vermoeidheid voor u tot actie over kunt gaan, eenmaal in beweging bent u heel erg gericht op de andere persoon/personen om u heen in een oprechte poging elke wens van hun gezicht af te lezen. Zondag krijgt u een stukje respect zomaar in uw schoot geworpen.

Getal 3

Een evenwichtige harmonie zorgt ervoor dat gesprekken een goed verloop krijgen, dat inhoud doordringt zowel bij de prater als de luisteraar. Uw doel is om begrip te kweken voor iets dat u na aan het hart ligt en dat doel bereikt u vandaag ook. Zaterdag is er om uitbundig plezier te maken een uitstekende dag voor een uitje of dinertje bij kaarslicht. Eveneens een uitstekende dag om gevoelens van liefde te delen of aan te boren. Zondag is minder geschikt voor de grote massa en al helemaal niet geschikt voor romantiek deze dag bent u in onmin met uzelf en de omgeving.

Getal 4

Een nerveuze golf overheerst vandaag uw leven, u voelt constant in elke situatie iets vanuit uw buik omhoog komen waar u niet echt vrolijk van wordt. Over het algemeen zijn het uw voelsprieten die de lucht raderen op niet prettige signalen, en dus extra alert overal op reageren zelfs daar waar het niet nodig is. Deze dag breng inderdaad een paar kleine tegenslagen maar niet voldoende om zo over alert te reageren. De rest van het weekend staat onder een gunstig gesternte.

Getal 5

Aan tutten heeft u vandaag niets, u moet knopen doorhakken en weten wat u met deze dag en het weekend wilt. Heeft u tijd voor uzelf nodig? Wees dan direct in uw antwoord en wijs elke uitnodiging vriendelijk van de hand, heeft u behoefte aan mensen om u heen creëer daar dan ook de mogelijkheid voor. u kunt niet in het midden blijven hangen waar u niet tevreden bent met het ene en niet tevreden bent met het andere. Het gehele weekend is het keuzes maken tussen ja of nee en niet iets er tussenin.

Getal 6

Op vrijdag heeft u plannen zat, u weet alleen niet hoe u ze om moet zetten in de realiteit, u heeft wensen zat en daarbij hetzelfde probleem. Als u om te beginnen nu eens een klein ding vastpakt en een duwtje de goede richting op geeft? Als het balletje eenmaal aan het rollen is krijgt het vanzelf steeds meer snelheid, waardoor u meer enthousiasme op kunt brengen om in beweging te komen. Zaterdag is een prettige maar zeer chaotische dag maar wel door uzelf in gepland. Zondag bent u niet thuis als men op uw emotie deurtje klopt, u doet gewoon net of u niet thuis bent.

Getal 7

Vrijdag doet u iets wat in uw ogen heel heldhaftig is, u springt met twee benen het diepe in overtuigd dat u kunt zwemmen en de overkant haalt. U bent meer dan trots op uzelf u heeft immers een patroon van de laatste tijd doorbroken, deze dag kan ook niet stuk evenals de nacht die erop volgt. Zaterdag wordt u een beetje nerveus, was u dat? Heeft u dat gedaan? U vraagt zich af of u de gevolgen van vrijdag wilt dragen, lieve zeven u heeft het al gedaan stop dus met zeuren. Richt u op zondag en spring wederom in het diepe.

Getal 8

De levenskracht borrelt op een hoog niveau de levenslust eveneens, u heeft er duidelijk zin in, de laatste dag werken voor het weekend brengt u fluitend door. U hunkert naar de avond waar de vrije tijd begint, wat u ermee gaat doen heeft u nog geen flauw benul van maar uw gevoel zegt dat het deze dagen heerlijk gaat worden. en inderdaad uw gevoel heeft gelijk, het weekend heeft een heerlijk verloop, go with the flow en zie waar het u gaat brengen, spring in elke golf die u aanstaat.

Getal 9

Vrijdag en zaterdag bent u trots op uzelf en uw omgeving, u bent blij met hoe de dingen verlopen en dankbaar voor elke zegening die uw pad kruist. U voelt zich heerlijk gedreven en heel dicht bij de uw ware ik. U krijgt complimenten over uw uiterlijk wat u ertoe doet besluiten om op zaterdag tijd vrij te maken om daar nog meer aandacht aan te geven door iets in garderobe/uiterlijk te veranderen. Zondag wordt het ietsje minder positief door een botsing die u in de ochtend tegen het lijf loopt.