Wat brengt de week u!

De week van Maandag 5 Juni tot Zondag 11 Juni 2023

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

Het voelt alsof u haast heeft, en ergens is dat ook wel zo alle dingen gaan deze week in een hoog tempo plaatsvinden u moet dus rennen en vliegen om alles bij en vol te kunnen houden. De hoofdlijn van deze week is steun en ontvangen, de tweede lijn is communicatie met een partner of iemand van het andere geslacht. De week heeft slechts 1 vervelend aspect wat uw pad gaat kruizen dit kunt u verwachten op uw deurmat bezorgd door de postbode. Zorg dat u uw hardloop schoenen klaar heeft staan op het moment dat deze week zijn beginpunt maakt.

Getal 2

Het begin van de week is moeizaam u steekt niet lekker in uw vel heeft last van allerlei vervelende kwaaltjes en dan lijkt het ook nog alsof het leven zich tegen u keert en u zich overal voor van alles moet verdedigen. Zomaar ineens slaat het tij om en krijgt u te maken met het tegenovergestelde ineens komt alles in beweging en oogst u bijstand en medewerking. Tegen het weekend vindt u pas weer uw balans en kunt u weer aan de slag met de draden van uw eigen echte leventje te weven tot een prachtig geheel en hervind u het innerlijk evenwicht.

Getal 3

Er wachten u een paar kleine bergjes oké voor u voelen ze als reuzen grote bergen maar hoe lang ik er ook naar kijk het blijven kleine bergjes die dus ook zeer gemakkelijk te bedwingen zijn. De grootste van het geheel ligt op de werkvloer waar een spanningsveld en onzekerheid heerst de rest zijn verspreid over uw privé leven. De dames doen het goed deze week en gaan met opeen geklemde kaken de moeilijkheid aan in een vaste overtuiging dit patroon te doorbreken de heren doen het minder goed die moeten eerst de strijd met het ego aangaan.

Getal 4

Ergens in de loop van de week komt het bericht dat moet gaan bevestigen of iets wel of niet in uw leven thuishoort het is niet zozeer een keus van uzelf het is iets waarvoor u afhankelijk bent van de beslissing van iets of iemand anders. Zodra u dit gehad heeft komt er pas ruimte om over anderen dingen na te denken en kunt u zich weer richten op uw dagelijkse verantwoordelijkheden en verplichtingen. U gaat dan ook driftig in en om het huis aan de slag met allerlei klusjes die hoog nodig aangepakt moeten worden en te lang vooruitgeschoven zijn

Getal 5

Als u geen gas terug gaat nemen dan zit een ongelukje deze week in een klein hoekje en ondanks dat het uit een klein hoekje komt kan het gevolg zeer groot en verstrekkend zijn. Bedenk dat u een been kunt breken, dan bent u minstens zes weken uit de roulatie, heerlijk even zes weken geen werk en geen hollen en rennen maar helaas ook zes weken geen leuke uitjes, niet winkelen etc. probeer het rustig aan te doen en het ongelukje te voorkomen, richt u op de thuissituatie en ga aan de slag met achterstallige dingen regelen of terug op orde zetten.

Getal 6

De zon schijnt het leven zegt snelle veranderingen de mensen om u heen wisselen van insteek de ene helft zegt wees welkom de andere helft zegt dank je wel maar nu even niet! Maar dat mag de pret van deze week niet drukken op alle andere vlakken wacht u een prachtige week, waarin u veel nieuwe ervaringen op doet. Waar u qua werk uw keus bepaalt en misschien zelfs wel kiest voor een opleiding/cursus. Op het creatieve vlak vindt u deze week een goede uitlaatklep voor een aantal opgehoopte spanningen en daarnaast maakt u ook mooi kunstwerk.

Getal 7

Een paar dikke tranen en dan kan u het leven weer aan, een paar dagen van eenzaamheid en u zet de deuren naar de wereld weer open, een paar dagen verdedigen tegen een agressieve buitenwacht en u kunt uw middelvinger weer lachend opsteken. Een week van veel verschillende emoties die elkaar in hoog tempo afwisselen, tevens een week van veel nieuwe of andere startpunten op de één of andere manier gaat uw leventje behoorlijk door een vernieuwing heen en wacht u rust en vrede aan het einde van deze woelige rollercoaster rit.

Getal 8

De wereld is groter dan u vermoed en daar komt u deze week voor een klein gedeelte achter er zijn nog zoveel nieuwe dingen die u nog nooit heeft onderzocht of uitgeprobeerd. Er zijn nog zoveel plaatsen die u nog moet bezoeken er zijn nog zoveel mensen waar u nog contact mee moet leggen er is nog zoveel te doen u zou haast tijd te kort komen als we denken dat een mensen leven gemiddeld tachtig jaar beslaat. Gelukkig hoeft u niet alle tachtig jaar te gebruiken voor al deze ervaringen er komen er genoeg doorheen deze week voorbij drijven.

Getal 9

U krijgt deze week te maken met een knoop in uw maag, veroorzaakt door een kleine tegenvaller het gevoel verkondigt echter dat er meer aan de hand zou moeten zijn. Is er meer aan de hand? Nee!!!! Het leven probeert u duidelijk te maken dat u niet bij elke tegenslag gelijk in de stress hoeft te schieten dat dingen soms een storm in een glas water blijken te zijn. Sla u door dit stukje heen en leg de angst naast u neer u heeft uw energie voor andere dingen nodig niet iedereen om u heen kijkt even positief tegen u aan steek daar liever de energie in.