Wat brengt de week u!

De week van Maandag 16 Mei tot Zondag 22 Mei 2022

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

Financiële conflicten/problemen worden nooit met een vingerknip opgelost, soms vluchten we weg in een droom waarin alles mogelijk is en zoeken/gebruiken middelen die tijdelijk voor een opgelucht gevoel zorgen, we lossen dan een financieel probleem op door een lening aan te gaan of iets in dezelfde strekking, heel even lijkt het dan alsof we met een vingerknip het probleem hebben opgelost we vergeten echter te kijken naar het probleem wat het op lange termijn veroorzaakt, namelijk nog meer schuld en nog langer een dreigend zwaard boven uw hoofd. Los uw financiële problemen deze week realistisch op, doe het zonder in paniek te raken, en zonder de rest van uw leven overhoop te gooien.

Getal 2

Er is geen enkele aanwijsbare reden waar u uw goede gevoel kunt verliezen, er is geen enkele aanwijsbare reden waarom u in de put moet gaan zitten en toch heeft u deze week heel sterk de neiging om dit te doen. Een kleine tegenslag aan het begin van de week is de schuldige factor, u blaast het kleine incident dusdanig op dat het een levensgroot probleem lijkt met alle gevolgen van dien. Nu u weet dat u het zelf bent die iets kleins opblaast tot iets groots kunt u zich misschien gelijk al wapenen met een speld of een scherp voorwerp waarmee u gelijk een gaatje in de ballon kunt prikken op het moment dat u het ziet groeien het scheelt u een hoop frustratie en onzinnig verlies van uw goede gevoelens

Getal 3

Lieve drie u heeft de neiging om u deze week met nadruk op uw materialistische leefomstandigheden te storten, om te zoeken naar mogelijkheden om uw bezit uit te breiden of uw bezit veilig te stellen, op zich geen verkeerde insteek mits het binnen de perken van normaal blijft, u heeft deze week echter de neiging om een beetje door te slaan naar het extreme uiterste waardoor u voorbij gaat aan een veel belangrijker aspect van het leven het houden van, het genieten van de dagelijkse dingen, het blij kunnen zijn met iets heel kleins. Probeer de nadruk op het beleven van het leven te plaatsen, en niet op macht, bezit, welvaart en aanzien dat zijn dingen die van ondergeschikt belang zijn als je ze plaats in het kader van het woordje geluk!

Getal 4

Vrolijkheid, voorspoed en geluk zijn de sleutelwoorden voor deze week, heel kleine dingen brengen u tot diepe emotie, een stuk zelfinzicht leid tot meer begrip van de partner/geliefde, vrede met het leven leid tot creatief omgaan met uw financiën. Mensen met wie u in onmin ligt kunt u deze week met een glimlach tegemoet treden en een verzoenende hand reiken, conflicten op de werkvloer lost u op als sneeuw voor de zon, een vriendelijke glimlach richting een speciaal iemand kan voor een prettig sneeuwbal effect zorgen. Een klein beetje romantiek leid deze week tot een grote golf van passie. Een week waarin uw gedachten krachten bezitten, wens, denk, en wacht af.

Getal 5

Huwelijk/relatie/werk dat zijn de dingen die duidelijk in de lift zitten, grotendeels door uw eigen inzet en een klein beetje met hulp van bovenaf. U heeft een enorme drive om te bouwen om voorwaarts te kijken en uw plannen daarop af te stemmen, uw doelen worden deze week duidelijk omlijnd en zorgen voor een stappenplan wat u de komende maanden gaat volgen. Het feit dat u openstaat voor gevoel en emotie maakt dat u weer opnieuw of net voor de eerste keer vlinders in uw buik zult voelen. Een grote euforie golf waarin alle aspecten van het leven in meedrijven neemt u vanaf het begin van de week mee en zorgt dat u eind van de week weer veilig op het strand van het leven wordt afgezet.

Getal 6

De heren hobbelen een beetje standaard door de week heen, ze hebben een paar ups en downs op het werk maar dat is het dan ook wel wat hun leven spannend maakt. De dames daarentegen krijgen te maken met een grote innerlijke strijd, ze zijn boos, en verdrietig voortkomend uit een vaag gevoel wat niet in woorden te omschrijven is, ze worstelen met een deel van hun verleden wat zich vaag herhaalt in het heden, deze vage innerlijke strijd die zorgt voor een onevenwichtige situatie houd stand tot einde van de week om in het weekend om te slaan in een enorme gevoelsgolf van warmte, zorgen voor, houden van, en het leven waarderen.

Getal 7

Als u de angst nu eens overboord gooit dan scheelt u dat een hoop spierpijn in uw billen, deze week is voorbestemd om u van een goed gevoel te voorzien, om mogelijkheden open te gooien die voor groei zorg dragen, als u steeds vanuit een angst dat het mooie toch aan uw neus voorbij gaat uw billen bij elkaar moet knijpen dan wordt u niet vrolijk en maakt u het zichzelf een stuk moeilijker dan noodzakelijk. Angst is een gezond iets en hoort er nu eenmaal standaard bij, als u gelukkig wordt, zich dat ook realiseert komt ook de angst om het alsnog te verliezen. Deze week kunt u niet verliezen u kunt slechts winnen, gooi alle onnodige ballast overboord en haal uit deze prachtige week wat er in zit en dat is meer dan u durft te hopen.

Getal 8

Vertrouwen is iets wat u nodig heeft, geloof is iets wat u vast moet houden, wensen is iets wat u moet durven, pakken wat u pakken kan is iet wat u moet doen deze week. Alles draait erom hoezeer u er zelf in durft te geloven, hoe veel u zichzelf waard vindt en waarvan u vindt dat u er recht op heeft. droom uw droom, geloof dat hij bij u hoort, vertrouw erop dat iemand daarboven het goed met u voor heeft en aarzel niet wanneer het voorbij komt. Deze week is voorbestemd het leven voor u aangenamer te maken, wat u daarvoor moet doen? Het voorgaande nogmaals goed lezen en tot u door laten dringen.

Getal 9

De week begint super goed, u krijgt de antwoorden waar u naar verlangt, u krijgt de zekerheden waar u naar zoekt, u glundert van oor tot oor, en dan, dan glijd u onderuit u had in uw euforie niet de bananenschil gezien waarover u uitglijd en hard op uw kont land. Pff is dit nu gerechtigheid hoor ik u denken? Waarom overkomt mij dit nu? Lieve negen het overkomt u om u even op de rem te trekken om u even na te laten denken over het feit dat geluk en respect nooit zomaar uit de lucht komt vallen maar verdiend moet worden, krabbel overeind ruim de bananenschil op, lach om de situatie en vervolg uw weg die ook de rest van de week onder een supergoed gesternte valt.