Wat brengt de week u!

De week van Maandag 19 Februari tot Zondag 25 Februari 2024

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

Er hangen spanningsvelden in de lucht, die zich zullen opbouwen gedurende de week. De nadruk ligt op relatie en onderlinge contacten. Begin van de week zijn het nog irritaties, halverwege de week worden het al stoomwolken, eind van de week knettert het aan alle kanten. Het gaat hoofdzakelijk om oude pijnpunten die opnieuw herleefd worden. Ontwijk zoveel mogelijk heftige communicatie en verdiep u in uw bezigheden waar u de nodige afleiding zult vinden. Blijf rustig ademhalen en vooral blijf heel rustig nadenken over alles.

Getal 2

U levert deze week topprestaties op praktisch alle vlakken in uw leven. U bent het niet echt gewend dat het leven zo’n vlucht neemt, en raakt dan ook behoorlijk uit uw balans. Onrust in lichaam en denken is het gevolg. U durft niet echt te geloven dat het geluk aan uw kant staat, maar gezien de omstandigheden kunt u het ook niet ontkennen. Pak uw kansen die zich deze week ruimschoots aandienen, laat de onrust zijn gang gaan, sla echter niet aan het twijfelen, u bent echt heel goed bezig om een bepaald deel van uw leven eindelijk de juiste vorm te geven.

Getal 3

Liefdevolle gevoelens zijn ruimschoots aanwezig, romantiek hangt overduidelijk in de lucht, en toch straalt u niet van oor tot oor. U heeft het namelijk veel te druk in het “gewone” leven om voldoende tijd vrij te maken voor uw liefdesleven. Het is ook raadzaam om eerst het probleem/conflict op uw werk op te lossen, alle noodzakelijke dingen te regelen en dan te kijken hoeveel tijd u overhoud om u alsnog op uw liefdesleven te storten. Verstop u deze week niet in de roze wolk, het leven zelf dient eerst netjes op orde gebracht te worden.

Getal 4

Waarom stort uw wereld in als u een klein beetje tegengas krijgt? Waarom neemt u niet eerst te moeite om te kijken of de persoon in kwestie gelijk of ongelijk heeft? Waarom duikt u gelijk het doem scenario in? Waarom blijft u niet gewoon staan en zoekt naar de oplossing van uw probleem? Lieve vier, haal diep adem, houd desnoods vast aan een strohalm, maar zak niet de put in van het niet meer weten, niet meer vechten, niet meer doorzetten, etc. u krijgt immers alleen maar een beetje tegengas, het is niet zo dat uw gehele wereldje gelijk instort.

Getal 5

Op het vlak van de liefde is er een stijgende lijn, op het vlak van werk loopt de lijn egaal, op het vlak van de onderlinge communicatie is er een dalende lijn. Uw eigen inzet zorgt er deze week voor dat het liefdesleven een extra tintje meekrijgt. Uw ontevredenheid ontneemt u een kans op het werk. Uw eigenzinnigheid zorgt ervoor dat de communicatie niet prettig en soepel verloopt. Donderdag komt voor een dilemma te staan, u moet een keus maken om zich ergens mee te bemoeien of er afstand van te nemen, de keus is betrokken raken of kiezen voor uzelf.

Getal 6

De dames zijn scherp en alert, ze snappen dat het leven niet vanzelf op zijn pootjes terechtkomt, dat er dingen geregeld moeten worden, dat men vooruit moet kijken en denken. De heren gaan er deze week vanuit dat alles vanzelf wel op zijn pootjes terechtkomt, ze creëren daardoor echter problemen die van langere duur zullen zijn. Door omstandigheden zijn beiden partijen aan stemmingswisselingen onderhevig, het humeur en de emotie zullen geen stabiel patroon laten zien. Een week waar u eerlijk gezegd uw hoofd bij moet houden.

Getal 7

Als ik kijk naar het patroon wat uw voeten volgen deze week dan weet ik niet echt wat ik zie. Het lijkt alsof u probeert te dansen, voetje voor, voetje achter, voetje bij. In de praktijk bent u alles behalve aan het dansen of het moet de dans van het leven zijn. U moet zich deze week op twee lijnen richten, de ene lijn brengt zege en vooruitgang, de ander brengt angst en teleurstelling. Op beide lijnen moeten er beslissingen genomen worden die van groot belang zijn, vandaar uw stapje voor en stapje achter, u wisselt steeds van de ene naar de andere lijn.

Getal 8

Wensen hebben grenzen, maar soms, heel soms, zijn de grenzen een beetje verschoven waardoor er meer speelruimte is ontstaan. Speelruimte die u kunt gebruiken om de wens iets meer vorm te geven en een stukje meer in de realiteit te betrekken. Er wacht u een zeer goede week, zowel in daden als gevoelens. Per dag zal de innerlijke zon iets meer gaan schijnen en met gemak de negatieve gevoelens overheersen. De enige waarschuwing die ik deze week mee moet geven, blijf uzelf! Ga niet aanpassen aan de wensen of verlangens van een ander.

Getal 9

Wilt u van werk of woning veranderen? Dan heeft deze week de juiste trilling voor u in petto, uw kansen liggen hoger, uw angsten lager. Wilt u deze week iets veranderen in uw liefdesleven/relatie? Dan vindt u nu de juiste woorden. Wilt u een vriendschap herstellen? Dan vindt u nu de juiste insteek. Wilt u een probleem oplossen? Dan durft u er nu op af te stappen en mee te dealen. De trilling is u goed gezind wat niet inhoud dat u het cadeau krijgt, u zult zelf de nodige stappen moeten zetten, u ondervindt echter wel wat extra hulp onderweg.