Wat brengt de week u!

De week van Maandag 21 November tot Zondag 27 November 2022

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

Iets veranderen aan uw leefomgeving, is geheel oké, de manier waarop u het voor elkaar probeert te krijgen totaal niet, u pusht dingen, u wilt te snel of te veel, of te uitgebreid of iets wat totaal niet van tevoren is overdacht. Het gevoel dat het roer om moet is kloppend maar net zoals het bij een schip niet haalbaar is om het roer ineens om te gooien lukt dat ook niet in het echte leven, beetje bij beetje kan de koers verandert worden, beetje bij beetje zorgt ook voor het juiste inzicht/overzicht wat noodzakelijk is. Of te wel doe geen ondoordachte drastische dingen deze week in uw liefdesleven of uw thuissituatie.

Getal 2

Iets nieuws is al aan het komen u ziet het niet omdat u teveel bezig bent met de emotie van het loslaten/verwerken van niet werkende situaties. Daarnaast stapt u het weekend uit met een kleine boosheid die maar niet wil verdwijnen waardoor u er meer van gaat maken dan het in feite voorstelt. De week werkt zeker niet tegen u maar levert helaas ook geen joepie gevoelens op waardoor uw boosheid eerder gevoed wordt dan afgeremd, het duurt echt tot aan het weekend voor u uw glimlach weer optimaal tevoorschijn kan halen en door de regendruppels heen de zon ziet schijnen.

Getal 3

Afmaken waar u aan begonnen bent is het motto van deze week, er zijn teveel dingetjes waar u wel een begin mee heeft gemaakt maar niet tot afronden komt, al deze dingetjes werken in uw leven helaas als een rem en blijven terugkomen om voor frustratie te zorgen tot het moment dat u het eindelijk afrond. Dus deze week uw ogen openen, diep adem halen en al die vervelende klusjes zowel thuis als op het werk of de andere delen van uw leven afmaken. Het kost u hooguit een dag irritatie en frustratie maar daarna ligt het netjes in een kast waar het u verder niet lastig kan vallen en bent u eindelijk van die rare knoop in uw buik verlost.

Getal 4

Wachten heeft geen nut aangezien niemand die stap voor u gaat zetten of die beslissing voor u gaat nemen. Het komt echt op uzelf aan op dat wat u denkt dat goed is onder de gegeven omstandigheden. Wachten levert spanningsvelden op dus zodra u weet welke stap u wilt zetten en waarom dan is haast geboden omdat u verlangt naar de opluchting die aan de andere kant ligt het gaat deze week niet om de uitkomst het gaat erom dat u IETS doet, IETS wat voor een prettige atmosfeer om u heen kan zorgen. Zodra u dit achter de rug heeft wacht u plezier, en veel prettige gesprekken/berichten.

Getal 5

Voor de heren word dit een zeer prettig verlopende week, zeker waar er beslissingen gemaakt moeten worden op gevoelsvlak, de heren maken in de ogen van hun omgeving misschien wel wat vreemde keuzes maar voor hen zelf zijn het de juiste keuzes de heren hebben eens intens in de spiegel van het leven gekeken en van daaruit zijn ze tot deze keuzes gekomen die hen verlichting moeten brengen. De dames zijn tuttelend, zorgend, erg bezig met hen die bij hun kringetje horen en cijferen zichzelf een beetje naar de achtergrond ten gunste van ieder die er baat bij heeft, zeer nobel dames maar geen weken vol te houden kijk dus uit met wat u beloofd.

Getal 6

Een lach en een traan, deze twee wisselen elkaar deze week in hoog tempo constant af, het ene moment bent u in opperste vreugde om het andere moment in een grote diepte te zakken, u blijft nergens lang genoeg hangen om vast te blijven zitten u moet verder omdat het leven verder gaat. Maak u er ook niet al te druk om, probeer het niet te begrijpen, lach uw lach als het daar tijd voor is en huil uw traan als hij omhoog komt borrelen, beiden emotie soorten zullen u verlichten en zijn nodig om een deeltje van uw levensweg glad/gladder te maken, ondanks dat het een verwarring is waar u doorheen moet deze week het is wel een zinnige verwarring.

Getal 7

Heel veel berichten, heel veel tranen die omhoog komen borrelen, heel veel opluchting wat daar weer achteraankomt, in elk bericht zit een boodschapje verstopt heel klein maar wel heel waardevol, elk boodschapje is een deeltje van een puzzel die langzaam meer vorm gaat krijgen en u laat zien dat u de symbolische sleutel van een aantal symbolische deuren in handen gaat krijgen, achter deze deuren ligt van alles op u te wachten, nieuwe ervaringen, nieuwe kleuren, nieuwe mogelijkheden, de ruimte om het leven weer aan te kunnen met de nodige levenslust.

Getal 8

Er is onderscheid tussen vrienden en vrienden, daar bent u al een tijdje mee bezig om daar enig inzicht in te krijgen, wie zijn uw echte vrienden, wie rekent u bij uw echte vrienden, wie hoort daarbij vanuit een onvoorwaardelijkheid van twee kanten en wie vanuit eigenbelang van één van de twee partijen. Deze week komt u een aantal dingen te weten die over dit vraagstuk weer een ander licht laten schijnen en u gaat opnieuw indelen waar u wel en niet energie in wil steken. Of te wel in de omgang met mensen steekt u opnieuw een sorteer kruispunt over.

Getal 9

Waarom krijgt u de neiging om in een zeer goede week met zeer goede gevoelsstromen en nog betere mogelijkheden ineens het roer om te gooien, waarom bent u niet blij nu u eindelijk datgene bereikt heeft wat u dacht te willen bereiken? Ik weet het wel, ik weet waarom u uw kont tegen de krib gooit, u doet dit omdat u bang bent dat al het goede van deze week niet echt of blijvend is dat u straks alsnog met uw kont op de blaren moet zitten dus kiest u ervoor om er dan bij voorbaat maar niet van te genieten. Houd uzelf in en wees overtuigd dat het goede deze week bij u hoort.