Wat brengt de week u!

De week van Maandag 15 Juli tot Zondag 21 Juli 2024

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

De eerste twee dagen brengt u door in een wel zeer vreemde innerlijke rust, niets brengt u uit uw evenwicht, althans niets uit de buitenwereld, u brengt uzelf echter wel in verwarring door constant bezig te zijn met de verbazing over de innerlijke kalmte waardoor u niet geniet van wat u overkomt. U maakt op deze manier een onzekere ondergrond die u halverwege de week gaat tackelen, u moet weer op zien te krabbelen en terug op zoek gaan naar de juiste innerlijke gevoelens. Eind van de week komt u door al uw gezoek in een warme liefdesgolf terecht.

Getal 2

Conflicten behoren nu eenmaal bij het leven, ze zijn soms leerzaam en openen af en toe onze ogen voor een dogmatisch patroon waar we per ongeluk in terecht zijn gekomen. Deze week levert elk conflict u iets positiefs op, uiteraard niet ter plekke, maar wel degelijk als u er achteraf op terugkijkt. Een wereld van beleving gaat er voor u open waarbinnen u het gemak van het leven terug kan vinden. Of te wel soms maakt u het leven veel moeilijker dan het in feite is, even een frisse kijk er op kan een sip gezicht omdraaien in een warme glimlach.

Getal 3

Waarom geeft u niet gewoon toe aan die emotiegolf die steeds maar omhoog komt borrelen? Waar bent u bang voor? Wilt u uw rust hervinden, wilt u helen, wilt u door kunnen groeien, wilt u bij nieuwe inzichten komen dan zult u eerst door de stroom van verwerken heen moeten. Deze week brengt u heel wat kansen om oude pijn te helen, om een andere richting op te gaan met een bepaald deel van uw leven, om rust te brengen daar waar nu onrust heerst. U behoort uw stappen onvoorwaardelijk te zetten en nergens onderweg te manipuleren.

Getal 4

U voelt zich als een vis in het water, u kiest deze week heel duidelijk voor uzelf boven allerlei verplichtingen waar u overduidelijk geen zin in heeft. U bent wel zo netjes en eerlijk om het rechtstreeks te melden en u niet te verstoppen achter allerlei smoesjes. U pakt iets op een hobby of studie, een droom of een verlangen waar u zich met volle energie op gaat storten volop genietend van hetgeen wat het u brengt aan innerlijke voldoening. Werkgericht gaat u positie bepalen, sociaal gezien gaat u schiften tussen willen omgaan met, of verplicht moeten.

Getal 5

Waarom voert u zoveel gevechten met uzelf? Waarom niet gewoon doorzetten en volhouden in de door u gemaakte keuzes? U maakt problemen daar waar ze niet zijn, en ziet de echte problemen over het hoofd. Deze week bent u echt de vijand van uzelf en komt de bedreiging niet vanuit de buitenwereld. Uw omgeving doet zijn best maar kan u maar moeizaam bereiken en waarschijnlijk niet tot u doordringen. Lieve vijf haal die muur omlaag die u om u heen gebouwd heeft, durf te zien wat er achter de muur ligt en durf er onverschrokken heen te gaan.

Getal 6

Tja daar staat u dan de wereld zwaait deze week zijn deuren voor u open en u weet niet echt goed wat u ermee aan moet. U wilt wel maar het is onbekend terrein er wordt van u een andere insteek verwacht en u denkt HELP wat nu? Ik wil zo graag een paar stappen voorwaarts maar ik weet niet hoe ik dat moet doen, wat er verwacht wordt en of ik daar wel aan kan voldoen. Lieve zes zet uw ene voet voor de andere, haal diep adem en houd uw ogen open, gebruik het voorbeeld van de mensen om u heen als leidraad en u kunt niet mis gaan.

Getal 7

Liefdevol is de trilling van deze week, zelfs uw problemen voelen liefdevol aan, en worden liefdevol opgelost. Uw beslissingen neemt u vanuit uw gevoel zonder aarzeling, uw verstand probeert roet in het eten te gooien en u uit balans te brengen, een gewaarschuwd mens telt voor twee en volgt dus de lijn van het gevoel en blijft ten alle tijden bij zijn/haar eigen overtuiging. Nee u kunt niet de zee laten splijten, u kunt ook geen ijzer met handen breken, maar u kunt deze week wel een ster uit de hemel plukken en u koesteren in het heldere licht.

Getal 8

Werk/zaken gericht hangt er stress in de lucht, u kunt dit ontwijken door doortastend gedrag neer te zetten en niet in de afwachtende houding te schieten. Verspil niet teveel tijd aan iets wat simpel om te draaien is door uw eigen keus, zorg dat u voldoende tijd overhoud voor uw privé zaken en uw gevoelsleven. Verdeel uw tijd op een juiste manier, schuif niets voor u uit maar handel instant op het moment dat het zich aandient dan ontwijkt u de stress en zorgt het goede gevoel uit uw andere bezigheden dat de weegschaal evenwichtig in het midden hangt.

Getal 9

Het grootste deel van de week verkeerd u in gelukkige omstandigheden, heeft u geen moeite om keuzes te maken zeker niet als het gaat om keuzes van het hart. Pas tegen het weekend slaat de twijfel toe, dan vraagt u zich af of u wel de juiste keuzes aan het maken bent, of dat wat u geregeld heeft ook wel is wat u wenselijk acht. U begint dan toch weer spijkers op laag water te zoeken en dat na een prachtige week die u geen aanleiding tot enige vorm van twijfel mee heeft gegeven. Pff lieve negen gooi de twijfel in de hoek en blijf elke dag genieten.