Wat brengt de week u!

de week van Maandag 12 April tot Zondag 18 April 2021

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

Dingen op papier zetten, lijnen uitstippelen, spaarplan maken, het mooiere weer is in aantocht en dat maakt deze behoefte om een duidelijk overzicht te hebben/krijgen voor de komende maanden wakker. U maakt een plan uitgaand van het idee dat corona ook deze zomer voor heel veel aanpassingen/beperkingen zorgdraagt, u maakt een plan uitgaand van wat meer versoepelingen, en u maakt een plan die volgens u goed past bij het nieuwe normaal waar we allen naar op weg zijn. Waarom u dit doet? omdat u niet weer in het gevoel terecht wilt komen waar u steeds achter de feiten aanloopt of steeds vanwege de feiten hele planningen om moet gooien, u heeft duidelijk geleerd van vorig jaar.

Getal 2

Dat wat niet meer is, is niet meer en daar dient u op de ene of andere manier vrede mee te krijgen. Lees dit heel breed gezien het zich ook heel breed kan aandienen, u bent tachtig dan wordt u nooit geen twintig meer of te wel vrede krijgen dat de jeugd aan een ander hoort, of u werk hoort tot de groep die na de corona niet meer levensvatbaar is, dan moet u schakelen naar iets nieuws en vrede krijgen met het verleden en zo kunt u er zelf nog vele bedenken. U moet verder in het nu, verder met bouwen binnen mogelijkheden en niet buiten de mogelijkheden, u moet blij zijn/worden met wie u bent en op welke plek u staat op de levenslijn, u moet vooruit iets wat alleen lukt als u niet steeds achteruit kijkt.

Getal 3

U komt slechts moeizaam op gang, de week begint met flink wat hapering en tegenslag, ook klopt uw hoofd niet met de realiteit waardoor u vaak achter de kar aan moet rennen dit deel moet u gewoon zo goed mogelijk door zien te komen, of te wel deal ermee en zeur er niet over. Halverwege de week gaat de zon schijnen door een huiselijke situatie waar u veel vreugde uit zult halen, dit helpt u om de last die eind van de week plots op uw schouders gaat drukken met opgeheven hoofd en een goed humeur aan te kunnen, gezien u richting het weekend erg klus bewust bent bij voorbaat de waarschuwing niet teveel hooi op uw vork te nemen.

Getal 4

Ga mee in de veranderingen die zich deze week voor doen en zie de voordelen op de lange termijn die er aan vast kunnen zitten. zet geen hakken in het zand omdat u zich overvallen voelt, bij twijfel even tijd nemen om te overdenken en zodra de mist is opgetrokken knopen door hakken. Begin van de week heerst er meer verwarring dan duidelijkheid, halverwege trekt de mist op en komt het inzicht en het vooruitzicht, later in de week komt de herwonnen balans in dagelijkse zaken en vooral duidelijkheid in een deeltje van de thuissituatie wat zich enigszins onstabiel aan het ontwikkelen was.

Getal 5

Op het werk hangt voor uw gevoel een vreemde sfeer, zelfs als u thuiswerkt heeft u een raar gevoel alsof er een zwaard boven uw hoofd bungelt, u moet echt alle zeilen bijzetten om dit los te laten en u gewoon te focussen op de dagelijkse gang van zaken zowel thuis als werkgericht. Een kleine wijziging in aanpak kan verkeerd aanvoelen maar eenmaal doorgevoerd blijkt het een zegen te zijn en u meer ruimte te bieden de week iets meer naar eigen hand te zetten. gebruik de week voor werk/zaken en dagelijkse verplichtingen en bouw toe naar een weekend waar u vrij van deze dingen uw tijd kan/mag indelen en maak daar gedurende de week ook vast de plannen voor.

Getal 6

U begint een beetje bozig aan uw week, u wordt namelijk gedwongen om keuzes te maken die u liever nog even had uitgesteld, diep van binnen weet u het juiste antwoord op de vragen en dus ook welke keus daarbij hoort maar u weet ook dat eenmaal de keus gemaakt de eruit voortvloeiende consequentie niet ontweken kan worden en juist die consequenties had u liever nog even voor u uitgeschoven. Helaas lieve zes het ene gaat hand in hand met het andere, bekijk het liever vanuit een andere optiek ongeacht of u links, rechts, of recht vooruit gaat het zal worden gevolgd door een consequentie geen keus maken verschoond u hier dus niet van.

Getal 7

De week kent een redelijk goed verloop, wat kleine stapjes op de weg naar het nieuwe straks een positieve wending op het werk, een kleine financiële meevaller, meedenkende huisgenoten waardoor taakverdeling soepeler verloopt. Even geen enorme obstakels of plots opdoemende bergen die bedwongen moeten worden, geen bungelende zwaarden die ontweken moeten worden en overal alleen maar aaibare beertjes die niet bevochten hoeven te worden. Eindelijk even tijd voor een paar dingen, hobby, bezoekje, tuinieren etc dingen waar u door omstandigheden steeds maar niet aan toe kwam en bijdragen aan ontspanning. tegen het weekend komen er wat donkere wolken uw kant uitdrijven.

Getal 8

Misschien moet ik het toch iets te zwaar op de hand noemen, u bent in staat om van een mug een olifant te maken omdat u er teveel dingen bijhaalt die niet relevant zijn. Hoe meer u probeert het in uw hoofd kloppend te maken des te moeilijker zal het worden om het overzichtelijk te houden, diep van binnen weet u dat u iets simpeler moet denken maar weten betekend niet dat het ook lukt, een druk hoofd betekend een kort lontje wat zeer snel vlam kan vatten. U bent het grootste deel van deze week beter af als individu dan onderdeel van de massa/groep, uit massa/groep komen teveel prikkels die ook weer een plekje in uw hoofd zoeken. Houd het deze week klein/individueel dan blijft het overzichtelijk.

Getal 9

U krijgt het niet voor elkaar om uw gevoel te uiten zoals u zou wensen, in uw hoofd en in elke vezel van uw lijf klopt het maar als u probeert het om te zetten in woorden dan klinkt het als iets totaal anders, dit geldt zowel in/uit de richting liefde als in/uit de richting boosheid. Misschien is het een idee om het deze week meer met daden te proberen en te hopen dat de andere partij snapt wat u hiermee kenbaar wilt maken. Daden kunnen meer bereik hebben dan woorden maar dienen wel opgepikt te worden zoals ze bedoeld zijn door de ander en dat is helaas niet altijd het geval. Uit voorgaande heeft u al begrepen dat deze week vooral draait om gevoel, gevoel naar een ander, en hoe u zichzelf voelt en/of wilt voelen.