Wat brengt de week u!

De week van Maandag 25 tot Zondag 31 Oktober 2021

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

Een glad en soepel verlopend weekje staat de één te wachten, harmonie, rust, vrede en warmte zullen vol op aanwezig zijn, vooruitgang kan op vele vlakken plaats vinden. Het is nog net niet zo’n week waar alles in zal lukken, maar toch wel een week waarin veel dingen die geprobeerd worden, ook daad werkelijk zullen lukken. Als er een kinderwens aanwezig is dan zal dit deze week veelvuldig besproken worden, en eindelijk de beslissing worden genomen. Er heerst de hele week een gevoel van lekker in het vel zitten voor de één dus maak er gebruik van en zorg dat u uit alle mogelijkheden haalt wat er in zit. Donderdag is een dag waarop het lijkt of alles en iedereen afspraken met u wilt maken, beoordeel alles per situatie en maak uw keus, het aanbod is erg ruim deze week.

Getal 2

Wilt u het emotionele evenwicht opnieuw bereiken, dan zult u toch echt aan de gang moeten om uw keus te maken twee. Aan afwachten heeft u deze week niet zoveel, het is de bedoeling dat u de ogen opent en eens een goede blik om u heen werpt, de situatie overziet zoals hij daadwerkelijk is, en dan uw keus maakt. Uitstellen en op afstand gaan zitten dromen schiet niet zoveel op in dit stadium van uw leven, dan zit u met sint juttemus nog steeds te wachten, en dat is niet de bedoeling van uw leven. Spring toch eens gewoon in het diepe, haal adem en zorg dat u genoeg spartelt om uw hoofd boven water te houden, dan komt hulp vanzelf wel aangesneld. Er kunnen deze week een aantal leuke doorbraken bereikt worden, mits u zelf de stap vooruit zet, om het ook binnen handbereik te plaatsen. Ik wens u veel plezier bij de zoektocht in uw emotie.

Getal 3

Plotseling inzicht kan deze week zomaar ontstaan in het leven van de drie, alsof te bliksem is ingeslagen, zo kan de kijk op een bepaald probleem zich gaan veranderen, waardoor het gelukkig eindelijk na een lange tijd mogelijk is om orde op zaken te stellen en op dit stukje terrein een nieuwe start te gaan maken. Ondanks dat de dingen nu niet allemaal lijken te lopen zoals de drie alles steeds maar aan het plannen is, is er toch echt wel beweging gaande, het is alleen nog niet zichtbaar met het blote oog, dus geduld en geloof zijn de sleutelwoorden deze week, u bent bezig met een lange termijn planning, dus de resultaten kunnen ook niet direct zichtbaar zijn. De dames onder de 3en wil ik even toefluisteren om op woensdag hun tong in bedwang te houden, u heeft dan iets te veel de neiging om overal op te reageren en dat kan wel eens verkeerd uitpakken. De heren 3 hebben dit op zaterdag dus dames en heren zet deze dagen een slot op de mond, is beter voor uw eigen zenuw gestel.

Getal 4

Vier als u uw kaarten goed speelt dan staat u een hemelse week te wachten, met een zwaar romantische trilling, zo’n week waarop u straalt en op uw mooist bent, op relatie gebied is het dan ook een week waarin ware dromen uit kunnen komen, maar nogmaals u bent zelf de persoon die de kaarten speelt, u krijgt de juiste kaarten in handen, maar u bepaalt wat u er mee doet of niet mee doet. Als ik u was zou ik niet te snel mijn kaarten verspelen, maar zeker niet te lang aarzelen wat u ermee zult moeten doen, speel in het juiste tempo dan krijgt u vanzelf wel de juiste inzichten op de juiste momenten. Dinsdag is de belangrijkste dag van de week om het kwartje op zijn plek te laten vallen, en een grote stap vooruit te kunnen zetten, wees waakzaam en herken het signaal, en zoek niet op de verkeerde plaatsen, het zal echt niet als een groot stralend licht uit de hemel komen vallen, dus zoek het in de kleine dingen om u heen. Doe zaterdag eens gek en geef heerlijk geld uit aan iets totaal onbenulligs.

Getal 5

Wilt u iets bereiken in dit leven? Dan zult u moeten leren om de dingen aan te pakken, op te lossen en een plekje te geven. Slechts de zon gaat voor niets op, aan alle andere dingen zit een prijskaartje, of dit nu realistisch is of emotioneel, stress en moeilijkheden gaan altijd vooraf aan een glanzende periode, dus ook nu zal dit niet anders zijn. zoek een plaats om tot rust te komen, kijk dan eens heel diep in uzelf en ga aan de slag, om de bereiken wat u wilt bereiken, zorg dat wensen uit komen, en dromen gedroomd worden. Maandag en dinsdag zijn uitstekende dagen om stappen vooruit te zetten, en om nieuwe doelen binnen handbereik te brengen. Het weekend zal er rust en vrede heersen, en is het de bedoeling dat u dit deelt met de mensen die u het dichts aan het hart liggen. Geniet van de speciale sfeer die er dan zeker zal zijn.

Getal 6

Een wolk van rust en vrede is in aantocht voor de zes. Het probleem op het werk zal deze week eindelijk volledig duidelijk worden, en daardoor ook tot een oplossing komen, en van het toneel verdwijnen. Langzaam zal er in de loop van deze week een begin gemaakt worden om weer in harmonie en evenwicht te komen, veranderingen kunnen plaats vinden, alleen geen enkele verandering vind plaats zonder inzet van uw kant, op dit moment bent u even de persoon die de kar moet trekken, althans tot er beweging in zit, daarna zal blijken dat de kar lichter is dan u denkt, en dat er wel degelijk hulp is om alles in beweging te houden. Elke dag van de hele week is een beetje dubbelzijdig, momenten van rust, afgewisseld door momenten van onrust, ga met deze golf mee zes, u komt vanzelf wel op het strand terecht.

Getal 7

Op financieel gebied zult u echt orde op zaken moeten stellen zeven, u doet op dit moment maar een beetje wat er in uw hoofd opkomt, voor een korte periode is dit lachwekkend, maar op den lange duur wordt het een struikelblok, en het is nu de hoogste tijd om de dingen weer even op een rijtje te gaan zetten, en prioriteiten te gaan stellen aan uw uitgaven. Er zullen deze week lange en diepgaande gesprekken plaats gaan vinden, om bepaalde zaken in uw leven iets meer duidelijkheid te geven, oordeel niet zonder eerst te luisteren! Leef uw leven 7, maar houdt de deur open om de warmte binnen te laten, want u heeft teveel de neiging om niet alleen de deur dicht te doen, maar gelijk voor alle zekerheid ook maar op slot. En een eenmaal afgesloten deur gaat bij de zeven nooit meer open. Verander op dinsdag eens iets aan uw uiterlijk, u zult zich er een stuk beter bij voelen.

Getal 8

Langslepende conflicten zullen deze week tot een oplossing kunnen komen, dit op een vrij vreemde manier, maar wat maakt de manier uit? Zolang er maar een oplossing komt! Langzaam heel langzaam zal er per dag een beetje meer inzicht komen in de situatie waar u inzit op dit moment, en ondanks dat u aan het begin van de week nog steeds niet weet welke kant u op moet, aan het eind van de week zal dit een stuk duidelijker zijn, en kunnen de wegen worden uitgestippeld. Financieel is er een stukje verlichting in aankomst, het zal nog enige weken duren voor u het daadwerkelijk in uw leven zult merken, maar het rommelt al ergens op de achtergrond. Blijf dus u hoop op een goede afloop in de dingen vasthouden, en u zult zien dat aan het eind van de weg het licht ook voor u weer schijnt. Donderdag hangt er een speciale sfeer rond de 8 en dit kan een ontzettend fijne en speciale dag worden, ik wens u al het moois dat ik voor u wensen kan.

Getal 9

Ondanks dat het eigenlijk heel lekker gaat met het leven van de negen, heerst er een onderhuidse spanning, die er voor zorgt dat er toch tegenslagen op het pad van de negen komen. De negen blijft een beetje teveel in het verleden hangen, en het wordt tijd om een stap vooruit te zetten. De oude pijn kan niet weg gedacht worden, deze kan slechts verwerkt worden, en dit verwerken gebeurt pas als het gevoel vind dat het er tijd voor is en niet eerder. U zult dus domweg moeten wachten tot de emotie hier zelf aan begint, en in de tussentijd gaat het leven verder, en dat leven zit in de stijgende lijn, dus leef en geniet van alles wat nu gebeurt, het verleden loopt vanzelf wel met u mee, daar hoeft u geen extra moeite voor te doen. De eerste helft van de week ontstaan er leuke spontane gebeurtenissen met mensen die u zomaar weer eens tegenkomt. De tweede helft van de week bent u geneigd om in een donker gat te vallen wat nergens voor nodig is, dus probeer dit gat dan ook te ontwijken.