Wat brengt de week u!

De week van Maandag 27 Maart tot Zondag 2 April 2023

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

Er wacht u een vreugdevolle week, dingen gaan echt in een goed tempo de goede kant op, oké u moet hier en daar wat extra inzet tonen, u moet hier en daar net even een stapje harder dan normaal maar u krijgt er ook voldoende voor terug zodat u het niet zult zien als meer inzet u zult het doen met veel vreugde en enthousiasme. Voor uw gevoel rolt het wiel van het leven op topsnelheid en brengt u de ene hoofdprijs na de andere. Een zeer gelukkige week op vele vlakken van het leven en een helende week voor uw emotie.

Getal 2

Er draait heel veel om het gezin, het samengaan van de gezinsleden het willen stichten van een gezin, de herinnering aan een gezin (jeugdherinnering). U zoekt naar de juiste wegen, de juiste emoties, de juiste handelingen, de juiste balans die voor u werkzaam is. De week brengt u langs heel veel situaties uit uw eigen jeugd om u de herkenning te geven van het nu. U zult langs mooie herinneringen gaan en langs minder mooie u doet echter overal het juiste mee waardoor u deze week uw evenwicht niet verliest.

Getal 3

U bent niet te stoppen u wilt vooruit al is het maar op één klein onderdeeltje van uw leven, uiteraard mikt u op meerdere en vooral op de grotere maar u bent al een heel tevreden mens als u iets ziet bewegen in de juiste richting. U gaat deze week uit van de stelling nee heb ik al en ja kan ik krijgen als ik het probeer, u krijgt veel misschien te horen normaal zou u daar droevig van worden maar deze week klinkt het als muziek in uw oren, misschien betekend immers dat het om kan draaien naar een ja.

Getal 4

De heren bouwen op werk/zaken terrein de dames op gezin/gevoelsterrein maar elke vier is bouwend aan een stuk innerlijke rust een stuk uiterlijke balans en een stukje groei/vooruitgang, beiden partijen zien hun mogelijkheden en weten daar op een positieve manier gebruik van te maken, ze zijn niet bang om hun schouders ergens onder te zetten en eenmaal begonnen gaan ze door tot aan de eindstreep ze geven onderweg niet op omdat er een beetje tegenwind op komt zetten.

Getal 5

Ondanks dat er zeer goede dingen gaande zijn is de vijf met regelmaat uit zijn evenwicht, hij/zij vindt het heel moeilijk om het vertrouwen vast te houden wat noodzakelijk is. Hij/zij is bang om de verkeerde beslissing te nemen maar weet ook dat geen beslissing nemen ook nergens toe leid. Heldhaftig zet de vijf zijn ene voet voor de andere en eerlijk is eerlijk petje af voor uw doorzettingsvermogen, ook al doet u het hier en daar met knik knieën u doet het maar mooi wel.

Getal 6

De week moet even op gang komen in het begin van de week loopt u overal tegen muren aan als u iets anders probeert te doen dan de doorsnee dingen. Halverwege de week ligt de nadruk op relatie/gezin of de thuissituatie waar u een vorm van harmonie probeert te creëren die voor iedereen werkzaam is. Einde van de week bent u heel gedreven bezig met uw werk/inkomen en zoekt daar naar mogelijke ruimte voor positieve verandering. Een week die als een golf voorbij komt maar die u wel weer veilig naar het strand brengt.

Getal 7

Er is veel mogelijk maar niets gaat u in de schoot vallen voor alles moet een gevechtje geleverd worden voor alles moet een bewijs(je) geleverd worden dat u de nodige inzet wilt tonen. U ontdekt gaande de week dat u het meeste zelf in beweging moet zetten en niet afhankelijk kan/mag zijn van een ander. Zet deze week uw eigen koers uit, hijs zelf uw zeilen, houd het roer met twee handen vast en vaar recht op uw einddoelen af in een vaste overtuiging dat u niet verdwaald onderweg.

Getal 8

Als u vooruit wilt dan moet u eerst uw weerstand laten varen en dat is nu net het grote gevecht wat u deze week moet leveren. U moet los van “nee” los van “ik durf niet” los van “ik wil eerst een zekerheid” u moet gewoon los van oude patronen van weerstand voor u als een raket vooruit kunt schieten. Houd uw blik gericht op dat wat u graag verandert wilt zien in uw leven dat zal helpen om de weerstand af te breken en de groei te laten plaats vinden. Er hangt zoveel warmte/liefde/begrip in de lucht, voldoende om de weerstand te laten verdwijnen.

Getal 9

Als het om kinderen draait dan krijgt u een zwaardere week dan verwacht, de kids werken niet geheel mee volgens uw plan waardoor u behoorlijk van streek kunt raken. Als het om werk draait dan schijnt de zon volop en kunt u mogelijkheden aanboren, als het om liefde draait dan is er ruim voldoende warmte helaas zonder grote romantiek maar met voldoende prachtig gevoel. Als het om het oplossen van een ruzie/vete gaat dan heeft u de wind helaas niet in de zeilen en bereikt niets tot weinig als u al een poging waagt.