Wat brengt de week u!

De week van Maandag 8 Augustus tot Zondag 14 Augustus 2022

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

De eerste paar dagen van de week verlopen duidelijk in uw voordeel, daarna volgen er een paar dagen die ergens in het midden blijven hangen, soms uw voordeel soms uw nadeel, rond het weekend echter zijn de situatie niet zo zeer in uw nadeel als wel uw gevoel/emotie die zich hevig gaan roeren en voor veel onzekerheid/onrust/vraagtekens gaat zorg dragen. Richt uw moeten en regel dingen dus op de eerste paar dagen, probeer vooraf ontspanning te zoeken in het middenstuk en blijf zo stabiel mogelijk in het stuk te verwachten emotionele spanning.

Getal 2

Als u een contract moet tekenen deze week durf dan ook om bijstelling van een paar regels te vragen, u bent het namelijk niet met alles eens wat u leest en zolang dat niet het geval is dient u er ook geen handtekening onder te plaatsen. U bent deze week wat meer verstandelijk ingesteld dan gevoelsmatig wat helaas inhoud dat u binnen gevoelsgesprekken ook eerder vanuit uw verstand het verhaal induikt en dat is uiteraard niet de bedoeling, verstand binnen gesprekken is een heel goed iets maar totaal verkeerd als het aankomt op emotie/gevoelens.

Getal 3

U wordt deze week gedwongen om keuzes te maken u bent er alles behalve blij mee, niet omdat het perse om zwaarwegende dingen gaat, maar u had het allemaal liever nog even uitgesteld. Nu wordt u gedwongen om na te denken over een situatie waar u nog niet over na wil denken. Laat het niet uw gehele week zo beïnvloeden dat u er op een negatieve manier in gaat staan, het wiel van het leven draait namelijk gewoon door en heeft nog genoeg andere dingen te brengen die laten zien dat het leven een heel leuke speelplaats is waarin wij wonen.

Getal 4

De mannelijke vieren zitten hoog op hun troon en delen het liefst bevelen uit, op de één of andere manier denken ze de wijsheid in pacht te hebben en snappen niet dat het leven uit aanpassen bestaat. De dames zijn deze week druk bezig met veranderingen in de woning, ze willen een nieuwe wind laten waaien een nieuw gevoel rond laten gaan en meer warmte en sfeer creëren. De avonden doorheen deze week bieden aanknopingspunten om u in een nieuw object/traject startpunten te laten maken. Misschien nieuwe hobby, of opleiding, of??????

Getal 5

Binnen de relatie hangen er conflicten in de lucht, in uzelf zitten conflicten, het kan dus niet anders dan een zeer verwarrende week worden, aangezien het heel moeilijk te bepalen is welk deel der conflicten op dat moment actief is. Ik kan u alleen het advies meegeven om niet vanuit impulsen te reageren om niet gelijk boven op de barricade te springen, doch eveneens niet uw hoofd in het zand te steken. Probeer overal even tijd in te lassen om tot rust te komen, om even diep adem te halen en daarna vanuit rust proberen om de situatie te kunnen overzien.

Getal 6

De eerste twee dagen gaat het u voor de wind, u voelt zich goed en vooral krachtig u deinst nergens voor terug en probeert overal op de juiste manier uw stappen te zetten. Net als u in een euforie golfje terechtkomt keert het tij en overvalt u een vervelende emotie die dreigend aanvoelt en overgaat in een angstgolf die maar niet wil verdwijnen. U moet dus echt alle zeilen bijzetten om positief tegen het leven aan te blijven kijken. Als u de juiste inzet toont deze week en dapper door blijft gaan ondanks wat er in uw lijf gebeurd gaat u dit lukken.

Getal 7

De heren moeten deze week net iets teveel verantwoordelijkheid dragen en kunnen dan ook onder de druk bezwijken. De dames moeten zich door een dichtbegroeid oerwoud heen vechten gewapend met een kapzwaard moeten ze een loop pad zien te creëren. Zowel voor de dames als voor de heren wordt het geen gemakkelijk weekje, naast de problemen van deze week krijgen ze helaas ook nog te maken met oude situaties uit het verleden die ineens op een vreemde manier weer actief worden en helaas veel oude wonden open zullen gaan rijten.

Getal 8

Liefde/romantiek/gevoelens de hoofd steekwoorden voor deze week en ze beloven veel goeds, er is diepgang er is ruimte er zijn mogelijkheden en er is een roze wolk, alles wat u nodig heeft om uw liefdesleven nieuw leven in te blazen is aanwezig zowel voor de reeds gebonden achten als voor de vrijgezellen. Innerlijke vrede/harmonie zijn de opvolgende steekwoorden die eveneens veel goeds beloven, u zit zeer stabiel in uw lijf en zeer helder in uw hoofd. Een week waarin u veel goede dingen mag verwachten en weinig negatiefs.

Getal 9

Samenwerken en geduld zullen een grote rol spelen doorheen de week, geluk en warmte zullen eveneens een grote rol spelen, een deukje wat uw ego op gaat lopen gaat ook een rol spelen, een verlies, iets wat u los moet laten gaat ook een rol spelen. En toch blijft u heel stabiel door uw week heen gaan, u ziet wat er gebeurd, u snapt wat er gebeurd, en u heeft er vrede mee dat het gebeurd. Ergens diep van binnen was u al voorbereid op dit alles en kan het u dus niet uit uw balans brengen. Juist daarom zult u overal de juiste keuzes gaan maken.