Wat brengt de week u!

de week van Maandag 26 Juli tot Zondag 1 Augustus 2021

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

begin van de week is het een klein beetje spitsroede lopen, u moet echt heel goed overzien welke stappen u zet en vooral hoe/waar u ze zet. een moment van niet op letten kan er voor zorgen dat u de stap verkeerd maakt en moet dealen met de gevolgen. Deze gevolgen zijn weliswaar weer recht te breien maar het kost tijd en energie die belangrijker is voor zaken die meer inhoud/waarde bezitten. haast is dus geen goede leidraad deze week evenmin als frustratie/irritatie of eigenzinnigheid, aangezien dit geldt in alle delen van uw leven van belangrijke keuzes tot de omgang met hen die u lief zijn geldt de waarschuwing zet uw stappen/stapjes wijs en zorgvuldig.

Getal 2

Een zeer realistische kijk op uw leven maar ook op wat er in de wereld gebeurd is wat u deze week nodig heeft om het juiste innerlijke evenwicht te bewaren en op een goede manier door deze dagen te komen. zeker in het begin van de week probeert u dingen te rooskleurig te benoemen waardoor u vanuit de verkeerde beoordeling fouten kunt maken die u had kunnen voorkomen. Bezinning is het sleutelwoord van deze week vanuit bezinning komt vanzelf aanpassing/verandering of dat wat noodzakelijk is om uw leven op het juiste spoor te houden. Veel speelt zich deze week af binnen uw hoofd om pas eind van de week een weg naar buiten te vinden.

Getal 3

U heeft grootse wensen/dromen helaas zit er een financieel prijskaartje aan wat niet raadzaam is om te betalen, u moet objectief keuzes maken hoe u het kleiner en simpeler kan maken zodat het binnen uw budget zal passen. Dus niet uw budget aanpassen aan de wens/droom door te lenen of te snijden in noodzakelijke dingen, maar binnen het budget uw droom/wens aanpassen of tijdelijk niet uit te voeren. Geef deze beslissing ook een paar dagen gezien het er in het begin van de week duidelijk anders uit ziet dan later in de week. Verder is het advies om meer de frisse buitenlucht op te zoeken en daar de nodige ontspanning te vinden.

Getal 4

Kleine meevallertjes en lichtpuntjes zullen deze week uw deel zijn, let vooral op het woordje klein en durf daarin uw geluk te vinden/voelen. Grote zaken lijken ook uw kant op te komen maar zullen u niet bereiken vandaar het advies om intens te genieten van het kleine wat in overvloed aanwezig zal zijn. Als u dit kunt dan voelt u de energiestroom per keer toenemen en aanzwellen tot een enorme golf die u in uw voordeel kunt gebruiken. los hiervan zal de energie golf u in een super humeur brengen waardoor het gehele leven deze week intenser beleefd kan worden. Houd het spreekwoord "wie het kleine niet eert is het grote niet weerd".

Getal 5

Vijven die hopen op een verbetering qua werk/zaken en zich daar ook vol voor in zetten zullen de hele week een soort beklemming voelen, een nerveusheid die steeds op de achtergrond aanwezig is en pas zal worden opgelost als er duidelijkheid komt. Helaas gaat deze duidelijkheid er deze week niet komen, wat niet betekend dat u dan maar de handdoek in de ring moet gooien. De vijven die van hun vakantie genieten moeten ook eerst een hobbel nemen voor ze in volle tevredenheid tot rust kunnen komen, zoek de mogelijkheden binnen uw beperkingen en leg niet de nadruk op de beperkingen buiten uw mogelijkheden. de resterende vijven krijgen een doorsnee week.

Getal 6

U probeert te denken/handelen in/vanuit samen maar komt steeds weer uit op alleen, het lijkt alsof niemand om u heen hoort/begrijpt wat u bedoelt of hoe u de dingen ziet/waarneemt, dit leidt tot onbegrip en boosheid, maar ook vertraging/stilstand en brengt u behoorlijk aan het wankelen. Wat gaat u doen? gaat u compleet aanpassen? of eisend voetje stampen? of probeert u vanuit uw standpunt te zoeken naar een compromissen? Het is niet voorspelbaar welke keus u maakt wel bent u het zelf die de keus maakt en ook moet maken gezien u er naderhand ook vrede mee moet hebben en houden.

Getal 7

Er hangt een verandering in de lucht die op dit moment nog niet te benoemen is, gezien het valt onder de trilling "gerechtigheid" zal het iets in uw leven op de juiste plaats laten landen, dit houd in dat er iets bij komt wat onder een positieve verandering valt er moet echter ook iets verdwijnen om daar plaats voor te maken, ondanks dat dit ook onder positief valt kan het door u wel heel anders ervaren worden, zelfs dingen die verkeerd zijn in ons leven maar lang genoeg aanwezig om "normaal" te worden zijn moeilijk los te laten en zorgen voor een stukje rouw waar u doorheen moet. Probeer niet krampachtig en/en te doen volg het patroon zoals het zich aandient.

Getal 8

Nee u begint de week niet met een super humeur en/of een overvloed aan energie, eerder het tegen over gestelde, u moet echt alle zeilen bijzetten om dit om te draaien naar een meer positieve kijk/instelling waardoor u het nut van vrolijk zijn weer ziet zitten. Het is niet de buitenwereld die moet veranderen/aanpassen het wordt echt van u verwacht. Slik dus de trots/weerstand in en toon de nodige inzet uiteindelijk bent uzelf de gene die er het meest van profiteert al is het alleen maar in uw beleving van de dagelijkse gang van zaken. Laten we eerlijk zijn wat is prettiger een week waarin er ook nog een glimlach te zien is of een week waarin innerlijke gemor de overhand heeft?

Getal 9

Er wacht u een rustige en prettige week, iedereen zou de vlag uithangen bij deze mededeling maar u dus duidelijk niet! Een deel van u wil wel genieten van de rust maar een iets groter deel van u wil actie en bedrijvigheid wil in beweging blijven en vooruitgang boeken, vindt het zonde van de tijd die "ongebruikt" voorbij glijd. Maar lieve negen binnen een rustige en prettige week glijd de tijd niet ongebruikt voorbij, u gebruikt hem alleen voor andere dingen, voor dingen die meer vallen onder beleven en genieten van het leven. stap dus voor een weekje uit de sneltrein geniet van uw reis in het boemeltje en neem de omgeving waar in al zijn schoonheid.