Wat brengt de week u!

De week van Maandag 25 September tot Zondag 1 Oktober 2023

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

Er moeten beslissingen genomen worden die echt niet langer kunnen wachten, ze vinden allen plaats op privé terrein de meeste gaan over een keus die gemaakt moet worden aangaande kind/kinderen. Het kan gaan over de opleiding van het desbetreffende kind, de opvoeding, de gezondheid, of het aangaan van een zwangerschap. Ondanks dat daar de nadruk op ligt dient u de rest niet te onderschatten de tijd begint te dringen en u kunt niet langer aan de kant toe blijven kijken in de hoop dat alles vanzelf wel op zijn plaats zal vallen zonder uw inzet.

Getal 2

Als u zich niet meer prettig voelt binnen uw werk dan is het tijd om daar verandering in aan te brengen wat niet altijd gelijk in hoeft te houden dat u op zoek gaat naar een andere werkgever soms helpt een duidelijk gesprek en verricht meer wonderen dan u ooit had durven dromen. Op privé gebied gaat u een prettige en rustige week tegemoet waarin er voldoende goed gevoel aanwezig is om het houden van meer vorm te geven. Eind van de week is het meest geschikt voor het oplossen van een probleem er is dan een behulpzame trilling aanwezig.

Getal 3

Waarom bent u in hemelsnaam zo dwars aan het doen? Waarom werkt u niet gewoon mee aan dat wat gaande is? U heeft het zelf in beweging gezet en nu het uw beurt is om de nodige inzet te vertonen blijft u hangen in oude verbolgenheid! Zeer dom aangezien het deze week de week is van oogsten wat uzelf gezaaid heeft. Oude emoties en gevoelens zullen altijd hun kop op blijven steken en ons even lastig vallen met een vervelend gevoel dat wil niet zeggen dat we er opnieuw in moeten gaan graven, laat het verleden in het verleden het is nu de toekomst

Getal 4

Krijgt u kansen aangeboden op het gebied van werk/zaken? Schiet dan niet in de stress waardoor u tot niets meer in staat bent en geen keus maakt, het is de juiste tijd en u heeft de juiste kwaliteiten in huis, leer iets meer op uzelf te vertrouwen en durf van deze doorbraak gebruik te maken. Binnen familie dient u deze week een beetje afstand te nemen en daarvoor in de plaats iets meer tijd door te brengen met uw eigen geliefde/gezinnetje. Uw nachten zijn onrustig en gevuld met verwarrende dromen, uw lichaam maakt dan grote schoonmaak.

Getal 5

Zolang u niet te snel vooruit wil is er deze week ruimte om stapjes voorwaarts te maken, heel voorzichtig u moet immers veel in uw leven en levensinstelling veranderen en dat vergt tijd en vooral moed om door te zetten. Het leven voegt zich immers niet naar uw wensen u bent het die moet voegen naar het leven en daarbinnen de ruimte moet zoeken om uw wensen waar te maken. Bekijk de dingen realistisch en niet een schijn gedachte, zet uw stappen duidelijk en realistisch en niet vanuit een vreemde opwelling waar u de gevolgen niet van wil dragen.

Getal 6

Symbolisch staat u aan de ene kant van de oever naar de overkant te staren zich afvragend of het daar beter is, voor u ligt een bootje wat u kunt gebruiken voor de oversteek maar u twijfelt of u in zult stappen, iets in u zegt dat u wilt blijven waar u bent en niets zegt dat u de overkant wil halen, u weet niet zeker waar uw geluk op u ligt te wachten, toch zult u deze week een keus maken waardoor u wel of niet gebruikt maakt van het bootje dat naar de overkant vaart. Elke zes snapt wat ik bedoel en mag dit verhaaltje vertalen naar zijn/haar eigen leventje.

Getal 7

U bent zeer romantisch ingesteld en staat daardoor open voor attente acties uw kant uit, het streelt uw ego dat mensen aandacht aan u besteden het brengt echter ook een risico met zich mee. Zit u in een stabiele relatie dan is er geen vuiltje aan de lucht en gaat u niet verder dan het halen van een goed gevoel, heeft u een slechte of geen relatie dan staat uw deur wagenwijd open en kan flirten wel eens uitmonden in een diepe verliefdheid. Communicatief staat u sowieso onder druk het lijkt alsof uw omgeving niet verstaat wat u te zeggen heeft.

Getal 8

Oh lala denken een groot aantal achten, ga ik niet te ver, durf ik niet ineens teveel, wil ik niet teveel, blijf ik wel binnen mijn eigen grenzen? Ja hoor lieve acht u blijft exact binnen uw eigen grenzen u bent ze voor het eerst in uw leven aan het verkennen. U bent uw eigen mogelijkheden aan het aftasten en daarmee uw leventje enigszins aan het veranderen u bent bezig met een zeer positief gebeuren. Zolang u niet egoïstisch wordt en maling aan de gevoelens van andere mensen krijgt dient u deze week rustig op verkenningstocht te gaan.

Getal 9

De negens staan overal voor open ze durven bijna alles met open ogen tegemoet te treden zijn scherp in hun denken en eerlijk in hun doen. Een week waarin ze veel bereiken bij de mensen om hen heen en uiteraard ook meer begrip en goede emoties oogsten. Evenwichtig maken ze hun keuzes op dit moment overtuigd van het feit dat ze er ook achter blijven staan, ze gaan de strijd aan met de angst en de twijfel uit het verleden. Een week waarin ook het vuurtje van de liefde hoog opgestookt gaat worden met allerlei prettige gevolgen. Gewoon doen deze week!!