Wat brengt de week u!

De week van Maandag 17 Januari tot Zondag 23 Januari 2022

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

Uw hoofd zegt de hele week “oh”, of “tja hoe kan het anders”. Uw lichaam zegt de hele week WAT??? “dat pik ik niet!!” “hoe halen ze het in hun hoofd”. Er lopen twee stromen door elkaar het bewuste wat er ook niet blij mee is maar het wel begrijpt en het onbewuste wat het niet begrijpt en er zeer zeker niet blij mee is, uw onbewuste heeft geen zin om er een extra emotie bij te krijgen en probeert u de hele week richting de barricade te duwen waar u zich van deze emotie kunt bevrijden terwijl uw hoofd de barricade helemaal niet op wil, u ligt deze week meermaals met uzelf overhoop.

Getal 2

U treed de wereld in complete openheid tegemoet u snapt dat niet alles roze gekleurd is en heeft daar een intense vrede mee, u ruikt dat er een frisse wind gaat waaien en dit vervuld u met een prettig gevoel. In deze gemoedstoestand komt u tot zeker halverwege de week, helaas begint er dan een innerlijk stemmetje te piepen, wat als en hoe dan en waarom? Allemaal vragen waar op dit moment geen antwoord op is. Vanaf dit punt moet u echt moeite doen om in de goede golf te blijven hangen en niet in een fase te komen waar u te snel geïrriteerd raakt en uzelf opzadelt met onnodige conflicten.

Getal 3

Elke stap voorwaarts blijft altijd een keus die u eerst moet maken, u rolt niet automatisch van het ene in het andere, ondanks dat het vaak lijkt alsof dit wel gebeurd alsof het lijkt alsof alles ons gebeurd de waarheid is en blijft dat we overal een keus in maken. Soms heel duidelijk soms wat vaag maar niets echt niets gebeurd zonder een keus van onszelf. Aangezien niet elke keus achteraf de juiste blijkt te zijn krijgt u het deze week moeilijk, u moet een keus maken die u in het verleden ook al eens gemaakt heeft en u moet er voor zorgen dat de uitkomst dit keer beter is en meer in uw voordeel werkt dan toen.

Getal 4

De vieren wacht een leerproces, voor de heren ligt het op het vlak van de werksfeer of het gezin, het zijn de heren die moeten veranderen niet hun omgeving om de balans te behouden of te herstellen. De heren moeten door allerlei lagen van de emotie heen voor ze uitkomen bij het juiste punt waar duidelijkheid overheerst. Voor de dames ligt het leerproces meer in hun sociale omgang, waarom ga ik met die of die om, wat is de toevoeging en wat het prijskaartje, past het bij de rest van mijn leven/gezin of werpt het juist daar struikelblokken op? Ook de dames komen in een stuk emotie terecht om hen bij een beter inzicht te brengen.

Getal 5

De vijf begint de week alles behalve rooskleurig, hij/zij zit niet lekker in het velletje waardoor de problemen zich zeer gemakkelijk opstapelen, en de kracht en doorzetting uit de tenen vandaan gehaald moeten worden. na een paar dagen begint het liefdesleven ook een duit in het zakje te doen en dwingt de vijf om keuzes te maken waarvoor hij/zij duidelijk water bij de wijn moet gaan doen. Het weekend keert de rust gelukkig weder en is er ruimte voor opluchting en duidelijk onderbouwde gesprekken over alles wat er de week gepasseerd is. Niet om tot oplossingen te leiden maar om de vijf duidelijkheid te verschaffen waarom hij/zij deze week door moest maken.

Getal 6

Op het vlak van de liefde hangt er een spanning in de lucht, aangezien wij mensen zijn ervaren wij spanning instant als negatief of bedreigend. Onrust in liefdesland is dan ook het gevolg, door deze onrust bent u niet in staat om dingen in het juiste perspectief te bezien en is het verstandiger om geen strijd aan te gaan of beslissingen te nemen. Wacht tot het einde van de week waar u meer balans heeft opgebouwd en een duidelijker beeld heeft van het gaande zijnde of de gevoelens. Op het vlak van de sociale omgang is er een verlangen naar meer contacten om u gevoelsstromen mee te delen. Op het vlak van werk komt er een lichtpuntje opdagen aan de horizon.

Getal 7

U maakt zich druk om de financiën maar u weet ook dat u geen ijzer met handen kunt buigen, daar waar het niet is komt het ook niet uit de lucht vallen, daar waar fouten gemaakt zijn worden die niet ineens weggetoverd, daar waar het stress meebrengt gaat niet ineens de zon schijnen. U maakt echter wel een fout als u zich alleen maar richt op het financiële plaatje er is meer gaande, er zijn situaties waar u wel degelijk een doorbraakje kunt bereiken. Richt u deze week iets meer op de lange termijn dingen dan op enkel deze paar dagen, de oplossingen zijn in aantocht maar ze komen niet zo snel als u zou wensen, geduld is daarom op zijn plaats.

Getal 8

Tja als u niet gelooft dat u symbolisch gezien uw zege rondje op de zegekar mag maken hoe kan u er dan van genieten? Of te wel als u negatief blijft kijken naar situaties die zich positief ontwikkelen hoe kan het dan tot u doordringen? Lieve acht kijk a.u.b met open ogen in de rondte, oké het is niet allemaal goud wat er blinkt maar u ziet toch wel die dingen die het verschil kunnen maken? Er is genoeg gaande rondom u waardoor situaties een andere wending kunnen nemen, er zijn genoeg mensen op een positieve manier met u bezig, en geloof mij deze week is de zege aan u.

Getal 9

Hoeveel kan een mens zichzelf aandoen als hij/zij het moeilijk vindt om tot een keus te komen? Hij/zij kan zich helemaal doordraaien door de spanningen door met niets anders bezig te zijn, hij/zij kan helemaal op slot slaan om dezelfde reden. Lieve negen uw leven is zomaar in volle vaart in beweging daar hoort uiteraard het maken van keuzes bij, ze zijn niet van levensbelang en daarom ten alle tijden terug te draaien als ze u achteraf toch niet bevallen. Doe het uzelf niet aan om in het hoekje te blijven staan dralen, de deur naar het leven staat volop open durf er dan ook doorheen te lopen.