De poort

U staat op het punt om door de poort te gaan en het landschap te betreden waar het wensvuur brandend wordt gehouden! De poort zal u de toegang verschaffen. Betreed het landschap met liefde in uw hart, en de liefde van het wensvuur zal antwoorden!!

Het Wensvuur

U heeft nu het landschap van het wensvuur betreden!!! Nader het vuur met een open gemoed,en stel in gedachten de vraag, waarop u een antwoord zoekt. Of laat het orakel zonder een vraag te stellen uw positie in het leven bepalen. Gooi daarna één voor één de munten in het vuur, en laat de lijnen voor het orakel ontstaan!!!!!!!!!!

Voor de voleinding

HET VUUR IS BOVEN HET WATER: HET BEELD VAN DE TOESTAND VOOR DE OVERTOCHT, ZO KAN DE PERSOON NU ALLES OVERZIEN EN OP DE JUISTE PLEK PLAATSEN. Hier is de situatie moeilijk, en wordt er veel verwacht van de persoon. Dit is het punt waar orde in de chaos dient te komen. Toch is het een opgaven die succes belooft, aangezien er een doel aanwezig is. Men moet hier echter nog voorzichtig te werk gaan en een voorbeeld nemen aan de vos die het water over wil steken zonder nat te worden, en behoedzaam over de ijs schotsen loopt. Doet hij dit zonder behoedzaam te zijn dan kan het gebeuren dat hij in het water valt als hij al bijna de overkant heeft gehaald. Dit geld ook voor de persoon u heeft het einddoel bijna berijkt, maak niet de fout in het water te vallen vlak voor de overkant van het water is bereikt. De vrager, dient op dit punt te overzien wat er allemaal aan vooraf gegaan is om hier te komen. Dit op de juiste waarde in te schatten en de goede dingen te bewaren en te gebruiken, en de gemaakte fouten met liefde te vergeven doch in het verleden te laten om in de toekomst niet weer voor dezelfde dillema,s te staan. Men heeft veel wijsheid opgedaan onderweg naar dit punt in het leven, het is nu zaak om het ook daadwerkelijk in de praktijk toe te passen en zo een nieuw leven te creëeren voor zichzelf. Beslis op dit moment wat u van het leven verwacht,en welke kant u ermee uitwilt, laat de kracht opborrelen en begin de weg te lopen, en stop niet eerder dan u het eindpunt het punt van totale innerlijke rust en harmonie heeft bereikt.