De poort

U staat op het punt om door de poort te gaan en het landschap te betreden waar het wensvuur brandend wordt gehouden! De poort zal u de toegang verschaffen. Betreed het landschap met liefde in uw hart, en de liefde van het wensvuur zal antwoorden!!

Het Wensvuur

U heeft nu het landschap van het wensvuur betreden!!! Nader het vuur met een open gemoed,en stel in gedachten de vraag, waarop u een antwoord zoekt. Of laat het orakel zonder een vraag te stellen uw positie in het leven bepalen. Gooi daarna één voor één de munten in het vuur, en laat de lijnen voor het orakel ontstaan!!!!!!!!!!

Het Scheppende

DE BEWEGING VAN DE HEMEL IS VOL KRACHT, ZO MAAKT DE PERSOON ZICH STERK EN ONVERMOEIBAAR. Aangezien er maar één hemel is en dit teken er twee weergeeft, staat het voor een volle dag, gevolgd door nog een volle dag. Het proces van de tijd die nooit stilstaat, en onvermoeibaar doorgaat van het ene moment in het andere. Zoals de dag die onafgebroken wordt gevolgd door de volgende dag. Dit staat gelijk aan de kracht van het scheppende, dat onvermoeibaar zijn aanvang neemt. De vrager neemt dit als voorbeeld, en dient onafgebroken zoals de dagen zich opvolgen, bezig te zijn met de opbouw. Zodat er een blijvende werking zal ontstaan. Hij moet zich vormen tot een compleet mens, die staat voor wat hem bezielt. Hij dient al het negatieve achter zich te laten, en bewust uit te schakelen, zodat de energie kan stromen en de groei kan plaatsvinden. Door te groeien in zelfbewustzijn, kan op de akker waar gezaaid wordt, ook een goede oogst verwacht worden. Gebruik de kracht van het scheppende, om te blijven staan achter uw beslissingen, en gebruik de mildheid van het ontvangende om het uit te voeren. In deze combinatie uitgevoerd zal het u het goede brengen waar u naar op zoek bent.