Wat brengt deze dag u!

Maandag 29 April 2024

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze dag.

Getal 1

Uw hoofd voelt een beetje als een wattenbol en moet nog even goed wakker worden voor u in staat bent om deze dag te overzien. Uw lijf moet echter gelijk actief aan de slag vanaf het moment dat u uw ogen open doet, dus hup benen buiten bed en gelijk in actie er wacht een drukke dag die uw hoofd weer helemaal wakker zal schudden en maar goed ook gezien uw verstand vandaag uw belangrijkste wapen is in de strijd die het leven heet. Advies voor vandaag? Niet treuzelen maar doen, niet aarzelen maar actie, niet doorschuiven naar morgen wat vandaag kan worden aangepakt en in de avond pfff lekker neer ploffen en met een smile terug kijken op de dag.

Getal 2

Een trage start van de week, lekker nog even tijd om na te genieten van het weekend en de dingen die u heeft ondernomen. Vandaag hoeft u nog niet super alert te zijn vandaag hoeft u alleen maar een beetje op te letten en te zorgen dat u traag maar zeer gestaag door de dag komt. Verlies niet de hele dag aan eindeloze stromen van berichten, houd het kort en gebruik de tijd en energie aan uzelf. Misschien even lekker bezig met het uiterlijk of hobby, misschien gewoon luierend, hoe u het ook besteed doe het aan uzelf. Oh zegt u maar al die berichtjes zijn toch ook voor mijzelf? Tja dat klopt maar als u ze terug leest is het meeste lucht en weinig echte inhoud.

Getal 3

De ochtend is traag en u bent nog niet helemaal opgestart, de middag gaat versnellen en dan wordt het tijd dat uw hoofd zicht overal mee bemoeit. Maak keuzes ook als ze pijn doen, maak keuzes zodat u niet vast komt te zitten in iets wat echt niet beweegt en ook niet gaat bewegen. Glimlach vriendelijk naar iedereen maar ga geen diepe persoonlijk vertrouwelijke gesprekken aan, houd het bij de punten en verder oppervlakkig, uw persoonlijke ik hoort bij uw persoonlijke is en niet bij de gehele wereld. De avond gebruiken om bij te tanken en dan bedoel ik niet bij tanken met drank maar met energie en op tijd uw bed induiken.

Getal 4

Heeft u zin in deze dag? Nee! Maar moet u iets met deze dag? Ja! Het is niet anders het leven kan u nu eenmaal niet even in de kast zetten als het u toevallig niet uitkomt of er geen zin in heeft. Het leven gaat dag na dag door en brengt elke dag iets anders maar ook elke dag een nieuwe kans die niet altijd vast gepakt hoeft te worden maar minimaal onderzocht op de mogelijkheden en de kansen die het u kan bieden. En ja er zitten ook moeten dingen bij die u liever vooruitschuift maar ook moeten dingen zijn nodig om het leven draaiend te houden en als individu te laten groeien.

Getal 5

Ziet u die persoon die steeds maar heen en weer wiebelt, die niet stil kan zitten, die eruit ziet of hij/zij haast heeft? Ja, dan kijkt u naar een andere vijf of te wel uw spiegelbeeld. Het is vandaag heel moeilijk om stil te zitten om geduld op te brengen om te focussen op dingen die in uw ogen niet belangrijk zijn of te langzaam gaan. Maar juist die dingen zijn belangrijk juist die dingen vereisen dat u er aandacht aan besteed hoe moeilijk het ook is om de focus vast te houden is het advies om er niet bij weg te lopen. De innerlijke onrust mag geen reden zijn om het voor u uit te schuiven, de week is weer begonnen.

Getal 6

Uw wordt wakker en ziet door het raam de regen met bakken uit de lucht vallen, normaal zou u denken pff ja hoor heb ik weer, vandaag kijkt u er naar en denkt oh wat heerlijk de aarde wordt weer helemaal schoon geregend, u zorgt gewoon dat u erop gekleed bent en een paraplu bij u heeft en gaat vrolijk de dag tegemoet. Uw dag kan vandaag niet stuk ongeacht wat de dag u brengt, u heeft er zin en voelt dat het leven er ook zin in heeft. U borrelt en bruist en voelt van alles door uw lijf stromen van emotie tot liefde en omarmt elk gevoel. U snapt niet dat niet iedereen om u heen dezelfde bruisende energie heeft maar stoort u er ook niet aan u heeft het en u bent er blij mee.

Getal 7

U staat echt niet in de voorste rijen om de week te mogen beginnen, u jubelt echt niet dat het weer maandag is. U begint gewoon de week en doet wat u altijd doet, netjes uw best. Om u heen zijn juist vandaag mensen die echt de kantjes er van af lopen en nog echt niet toe zijn aan volle inzet, laat u niet door deze groep meetrekken blijf bij uzelf en stroop gewoon uw mouwen op, nee u hoeft niet meer te doen als normaal u moet juist doen wat u normaal doet, gewoon uw best en gewoonlijke tempo volgen ook al bent u de enige die zijn schouders er vandaag onder zet. Het beste van uzelf zit in uzelf en komt naar buiten als u uzelf blijft.

Getal 8

De dag begint echt niet anders dan anders en verloopt ook niet echt heel anders dan anders het is meer dat u anders in de groep ligt dat u anders benadert of geaccepteerd wordt dan doorgaans wat u aan het denken zet, en tja u gaat niet gelijk van het positieve uit maar eerst van het wantrouwen, wat is er aan de hand? Waarom? Hoezo? Blijf niet hangen in het wantrouwen maar kijk eens in de spiegel, u straalt iets uit waardoor andere anders op u reageren, zie het als iets positiefs maar ga niet naast uw schoenen lopen en gebruik het zeker niet om beter in de groep te liggen, gebruik het voor uzelf en wees blij dat op uw positieve uitstralingen andere ook positiever reageren.

Getal 9

U heeft het nog niet helemaal op een rijtje wat u met deze week wilt, lekker gemakkelijk doorheen manoeuvreren of juist heel actief overal uw schouders onder zetten. Echt belangrijk is het niet dat u zo aan het begin van de week nog niet weet hoe u de rest van de week wil inrichten, u weet dat er een aantal dingen zijn die u ergens in deze week moet aanpakken of oplossen en daar loopt u ook niet voor weg maar dat hoeft niet gelijk perse vandaag of het moet voor vandaag op de agenda staan dan is het iets anders. Ga vandaag eerst maar eens aan de slag met uw gevoelens die u wel voelt maar niet helemaal kunt benoemen.