Wat brengt de week u!

De week van Maandag 29 April tot Zondag 4 Mei 2024

Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

 

Getal 1

Hoe gaat u door deze week? Met ik wil en ik ga of met ik hoop en/of wens dat? Ik zou kiezen voor het eerste, ik wil en ik ga betekend dat u een plan heeft, doorzetting en bereid bent om er energie in te steken. Kiest u toch voor ik hoop/wens dan bent u in een afwachtende houding en laat kansen en mogelijkheden aan uw neus voorbij gaan en laat anderen bepalen hoe de week zal verlopen. Het kan een sprankelende week worden, niet elke dag even gemakkelijk maar wel elke dag enerverend en opbouwend.

Getal 2

Uw hoofd en lijf zitten niet echt op dezelfde lijn, uw hoofd zegt ja uw lijf nee, uw lijf zegt ah uw hoofd zegt bah. Dit innerlijke conflict kan zeer gemakkelijk overslaan op uw omgeving waardoor botsingen en discussie hoogtij kunnen vieren. Gezien dit alles ook heel verwarrend is bent u niet elk moment van de dag even scherp en ligt verlies op de loer, u vergeet bijvoorbeeld waar de sleutels zijn of waar u de portemonnee heeft gelaten, u kunt bij de kassa weglopen zonder wisselgeld etc. u kunt echter ook belangrijke zaken (verliezen) of over het hoofd zien waardoor u toch iets minder goed in uw vel komt te zitten.

Getal 3

Uw hoofd is na alle drukte en gezelligheid misschien nog niet helemaal op deze planeet aangekomen wat maakt dat het u veel meer energie kost om te focussen op dingen die uw volledige aandacht vereisen. Het advies om deze week meer op uw slaap en voeding te letten even een week terug naar keurig leven, hoe meer u zich aan deze regel houd des te gemakkelijker gaat het u af om de openingen te vinden in de dagelijks passerende zaken. Een oplettend mens zal deze week de sleutel vinden die deuren kan openen die heel lang buiten het bereik lagen.

Getal 4

Het is tijd om uw verantwoordelijkheid te dragen en zelf overal de schouders onder te zetten, niets in het leven komt gratis zonder inzet niets in het leven komt aanwaaien en niets in het leven lost zonder inzet of bemoeienis van uw kant dingen op. Maak een lijstje van zaken die te lang zijn blijven liggen of noodzakelijk zijn om aangepakt te worden, verdeel dat netjes over de week en doe elke dag iets! Door te doen wordt er opgelost, door te doen ontstaat er ruimte voor andere leukere dingen en zal het leven minder zwaar voelen. Ieder mens mag hulp vragen maar dient wel zelf een steentje bij te dragen aan zijn/haar eigen leven.

Getal 5

Hoever wilt u reizen hoever wilt u gaan, welk deel alleen in uw hoofd of dromen en welk deel in de realiteit? U bent rusteloos en wilt constant in beweging zijn, uiteraard het liefst alleen op weg naar of met dingen die leuk zijn, helaas is niet alles in deze week alleen maar leuk dagelijks zal er ook iets passeren wat valt onder moeten of minder leuk en ook daar dient u mee bezig te zijn, zonder het afhandelen van de moeten dingen zal er geen/weinig ruimte zijn voor leuk, met een evenwichtige verdeling tussen leuk en moeten zullen de leuke dingen qua gevoel overheersen en de dag de meeste kleur geven.

Getal 6

Flierefluitend zal u aan de week beginnen, flierefluitend zal u door de week gaan, hier en daar even een stapje zijwaarts maken waar de moeten dingen wachten, dit netjes oppakken en weer terug naar flierefluiten. Een zeer goede week voor het aanknopen van nieuwe contacten en zelf ruimte voor het liefdesleven of een nieuwe relatie. Het leven lacht u deze week tegemoet het enige wat er van u verwacht wordt naast af en toe even opzij stappen voor de moten dingen is lief terug lachen naar het leven. Pak deze week met twee handen vast en haal er alles uit wat erin zit.

Getal 7

Ja ja u valt op tussen de aardbeien of te wel alles wat u doet deze week wordt gezien en gewogen, het kan zijn op het werk, in het gewone leven, binnen de relatie en wat u nog meer kan bedenken maar het zal zeker niet ongezien blijven of zonder beoordeling. Maak u dus nergens met een Jantje van leien vanaf, maar toon inzet en innovatie, niet om op te vallen maar omdat u zo bent. Laat uw inzet niet afhangen van een eventuele beloning of zichtbare beoordeling gezien u de resultaten van de inzet niet gelijk zult waarnemen. De inzet en discipline van deze week wordt later beloond.

Getal 8

U straalt deze week en stralende mensen trekken andere mensen aan, nee het zal zeker geen saaie of eenzame week worden. Iedereen wil mee liften of iets mee krijgen van de kracht die u ten toon stelt de meeste mensen vanuit een enthousiasme en goede bedoeling maar houd uw ogen open u trekt niet alleen maar mensen met goede wil aan u trekt ook mensen aan die uw kracht willen gebruiken voor eigen belang. Het is niet moeilijk om het kaf van het koren te scheiden zolang u zich richt op uzelf en niet op de aandacht zal dat als vanzelf gaan.

Getal 9

Liefde/verliefdheid op iets of iemand valt u ten deel, als het op een iemand is of vanuit een iemand komt hoef ik u niet uit te leggen hoe hier mee om te gaan, behalve dat u wel zelf uw stappen moet zetten en niet zittend op uw stoel moet afwachten. Als het om een iets gaat dan is het een andere kwestie, stel het is een nieuwe hobby waar u verliefd op wordt dan moet u die hobby gaan onderzoeken en gaan beoefenen, stel het is een nieuwe baan of een nieuwe kans binnen het werk dan moet u ook opstaan en uw vinger opsteken of te wel er zelf achteraan om het ook werkelijkheid te maken.