Welkom bij Spirits

Deze site is opgezet voor iedereen met problemen of vragen en op zoek is naar antwoorden, richtlijnen of oplossingen. Spirits biedt ondersteuning en inzicht bij het zoeken naar deze oplossing. Soms zijn we alleen dat luisterende oor waar u naar op zoek bent. Vaak kunnen wij u het antwoord bieden dat u langs de normale weg niet heeft kunnen vinden.

Dit gebeurt door middel van een Tarot – legging, waarnemingen en/of numerologie. Wij bieden geen toverformule, maar een andere invalshoek op uw probleem, dit kan leiden tot een oplossing die anders voor u verborgen blijft. Bijvoorbeeld kan blijken dat het probleem waar u nu tegenaan loopt slechts het gevolg is van iets anders in uw leven, wat u zelf niet als probleem heeft herkend maar wat toch de ondergrond blijkt te zijn van alles wat nu niet tot een oplossing te brengen is. Door dit stukje uit uw leven te herkennen en te plaatsen ontstaat er ruimte om uw huidig bestaan een andere wending te geven, de oorzaak zal immers eerst aangepakt moeten worden voor het probleem kan verdwijnen.

Spirits biedt verschillende mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken in uw zoektocht om tot een oplossing te komen. Zoekt u een antwoord op een enkele vraag dan kunt u deze stellen per e-mail, heeft u meer dan een enkele vraag dan bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een telefonisch consult, voelt u zich prettiger bij persoonlijk contact kies dan voor een persoonlijke sessie in onze praktijk. Tevens maken wij voor u op aanvraag verschillende nummeroscopen, zoals karakter numeroscoop, een persoonlijke jaar numeroscoop of een relatie jaar numeroscoop. Zie de pagina aanvraag formulier voor de bedragen.